Daniel Sturridge ja Lucci.

Foto: Instagram/@danielsturridge
Jalgpall
25. detsember 2021, 11:47

Jalgpallistaari koera üles leidnud räppar saab kohtu korraldusel piraka vaevatasu

Kohus otsustas, et endine Inglismaa jalgpallikoondise ja Liverpool FC ründaja Daniel Sturridge peab maksma üle 26 000 euro mehele, kes leidis üles vutimehe kaduma läinud (täpsemalt varastatud) koera.

Lugu hakkas hargnema 2019. aastal, kui Sturridge'i Los Angeleses asuvast majast varastati ära tema kääbusspits Lucci. Jalgpallur postitas sotsiaalmeediasse video, milles oli näha lõhutud maja, valvekaamerate jäädvustused kolmest kapuutsiga mehest ning ta kirjutas video juurde: „Me maksame koera eest mis iganes summa. Ükskõik kes toob mu koera tagasi, saab 20, 30 [tuhat], mis iganes.“

Kaks päeva hiljem postitas räppar Killa Fame, kodanikunimega Foster Washington Twitterisse fotod koerast ja küsis seal: „Kas see on Lucci?“

Antud isend oligi Lucci ning peagi sai jalgpallur koera tagasi. Sturridge avadas sotsiaalmeedias tänu, kuid ei täpsustanud, kas maksis leidjale ka tasu.

Tuli välja, et ei maksnud ja see ei mahtunud räpparile hinge. Ta nõutas õigust Los Angelese kohtust ning nüüd on tulnud otsus: Sturridge peab Washingtonile maksma 30 000 dollarit (26 454 eurot) ning tasuma ka kohtukulud suuruses 85 dollarit (75 eurot).

Räppar oli kohtuotsusega mõistagi rahul ja ta avaldas lootust, et Sturridge seda edasi ei kaeba.

„Ma olen selle eest võidelnud üle aasta, ma ei suuda uskuda, et see on läbi. Kui me koera leidsime, arvasin, et mu elu läheb paremaks," tunnistas Killa Fame.

Sturridge, kes praegu mängib jalgpalli Austraalia kõrgliigas, pole avaldanud, mida kohtuotsusest arvab ning kas kavatseb selle edasi kaevata.