Foto: FIBA
Korvpall
26. detsember 2021, 22:37

Kotsar tegi järjekordse võimsa mängu, kui eestlase platsil olles purustati vastane 37 punktiga

Maik-Kalev Kotsari koduklubi Hamburg Towers teenis Saksamaa kõrgliigas kaheksanda võidu, kui kodus alistati 104 : 82 Giesseni Jobstairs 46ers.

Sel hooajal suurepäraste esitustega lausa Istanbuli Fenerbahce huviorbiiti kerkinud Kotsar alustas traditsiooniliselt Hamburgi algkoosseisus, aga võidu sepistamiseks keegi liiga suuri minuteid mängima ei pidanud. Juba avaveerand võideti 11 punktiga, poolajaks oli vahe 14 ja enne viimast veerandit 22. Põnevus kadus seega suhteliselt varakult.

Nii sai Kotsar küll mängida Hamburgi omadest enim, aga siiski vaid 22 minutit ja 31 sekundit. Selle ajaga viskas ta 16 punkti, noppis viis lauapalli ja tema vastu tehti lausa kümme viga. Kui Kotsar oli platsil, siis oli Hamburg Giessenist üle koguni 37 punktiga. Mängu paremuselt teine näitaja oli Robin Christenil, kel oli sama number 22.

Kui enamikel klubidel on mängitud 12 kohtumist, juhivad Saksamaa liigat kümne võiduga Müncheni Bayern ja Bonni Telekom Baskets. Kaheksa võidu peale tõusnud Hamburg Towers on kolmas.