Artti Aigro ja Kevin Maltsevi hooaja algusele panid paugud vigastused.

Foto: Aldo Luud
Talisport
27. detsember 2021, 17:19

Vigastustega auku kukkunud Eesti suusahüppajad ronivad keerulisest seisust välja. Maltsev: kui saaksin punktid kätte, siis langeks kivi südamelt

Sellel nädalal Saksamaal algava nelja hüppemäe turnee suunas sõitnud suusahüppajad Kevin Maltsev ja Artti Aigro tunnistasid Õhtulehele, et vigastused panid nende hooaja esimesele poolele pitseri. Ülemöödunud nädalal Engelbergi MK-etapil kvalifikatsioonis vägevaid õhulende näidanud Maltsevi sõnul on tema praegune seis üsna lubav, kuid võistlustel jääb vajaka vaimsest tugevusest ja stabiilsusest. Aigro aga tervitas jõulude ajal olnud pisikest pausi, mille ajal sai ta kodumaal tehnikat timmida.

„Suve lõpus oli seis väga hea, aga poolteist nädalat enne hooaja algust suutsin Planicas põlve vigaseks hüpata, millega tuli paus sisse. Seal sai liiga palju hüpatud, üks maandumine läks nihu, kui jalad tõmbasid laiali ja seejärel käisid põlved kokku. Vasak põlv oli sinine, olin nädala eemale ja tagasi tulles tegin asju läbi valu. Keha oli veel veel hell ning ei saanud teha asju nii nagu varem. Nüüd on vähemalt sellega asi korras, hüpped lähevad ülespoole ja olen positiivselt meelestatud,“ räägib suusahüppaja Kevin Maltsev, kelle viimane MK-etapp süstis poolehoidjatesse lootust.

Edasi lugemiseks: