Lewis Hamilton

Foto: David Davies / Scanpix
Vormel 1
27. detsember 2021, 21:54

Hamiltoni vend selgitas Lewise käitumist: ta võttis sotsiaalmeediast pausi (1)

Mercedese piloot Lewis Hamilton, kes pole pärast vormel 1 hooaja lõppu sotsiaalmeedias sõna võtnud, jääb vaikseks veel üsna pikaks ajaks ajaks, sõnas briti vend.

Hamilton jäi maailmameistritiitlist ilma hooaja viimase ringiga ning seda üsnagi skandaalsel moel. Olukorra üle vaieldi veel mitu päeva, kuni lõpuks loobus Mercedes otsust edasi kaebamast. Hamilton ei läinud ka sõidujärgsele pressikonverentsile, kus jäi Max Verstappeni ja Carlos Sainzi kõrval üks tool lihtsalt tühjaks. Nädal hiljem löödi ta Suurbritannias rüütliks.

Nüüd võttis sõna Lewise noorem vend Nicolas, kes selgitas, miks ei ole seitsmekordne maailmameister enam avalikkuse ees esinenud.

„Ta on sotsiaalmeediast pausi võtnud ja ma ei saa teda selles süüdistada,“ rääkis Nicolas Twitchi platvormil fännidega suheldes. „Sotsiaalmeedia võib olla väga mürgine paik, aga ta suudab külma pead säilitada. Tal on kõik hästi.“

Hamiltoni käitumist on kommenteerinud ka Mercedese tiimi boss Toto Wolff, kelle arvates peabki britt veidi rahunema. „Hooaja lõpp oli kõigi jaoks väga emotsionaalne, eriti Lewise,” sõnas ta Motorsport-total.comile.