Kuldne epeenaiskond (vasakult) Julia Beljajeva, Irina Embrich, Erika Kirpu ja Katrina Lehis krooniti ka ilma Raplamaa spordiliidu hääl(t)eta suveräänselt aasta võistkonnaks.

Foto: Erki Pärnaku
Spordivaria
30. detsember 2021, 17:27

Raplamaa spordiliit jättis kuldse epeenaiskonna punktideta! „Meil siin on üldsegi üks vehkleja – riigikogu liige Heiki Hepner – ja vehklemine on jäänud meie jaoks väga kaugeks.“ (2)

Kolmapäeva õhtul selgusid pidulikul galaüritused Eesti aasta sportlased ja aasta võistkond. Parimad selgusid ajakirjanike, rahva ning alaliitude ja spordiorganisatsioonide hääletuse tulemusel ning just viimasest seltskonnast (alaliidud ja organisatsioonid) laekus ka lõppeva spordiaasta kontekstis mõningaid ootamatult mõjuvaid hääletussedeleid.

Kui kõige rohkem kirgi on kütnud see, et kas aasta naissportlase tiitlit vääris ikkagi individuaalne olümpiapronks ja kuldse epeenaiskonna ankrunaine Katrina Lehis või vägeva aasta lõpu kokku pannud tenniseäss Anett Kontaveit, siis aasta meessportlase ja eriti aasta võistkonna valikul ei tohiks eriti keegi küsimusi õhku visata: 400 meetri tõkkejooksja Rasmus Mägi vinge esitus olümpiafinaalis ja epeenaiskonna kuld on argumendid, millelele teistel raske midagi vastu panna. Kordame: iseäranis kehtib see epeenaiskonna kohta.

Edasi lugemiseks: