Uisuliidu pressikonverents

Foto: Martin Ahven
Talisport
6. jaanuar 2022, 14:19

GALERII | Eesti iluuisutajaid kimbutavad koduse EMi eel erinevad pisihädad. Anna Levandi: peamine, et sportlased naudiksid võistlust

12. jaanuaril algavad Tallinnas Tondiraba jäähallis iluuisutamise Euroopa meistrivõistlused, kus tuleb starti üle 180 sportlase. Nelja jääle mineva eestlase seis pole päris ideaalne. Kui meeste seas võistlev 16aastane Arlet Levandi on muredest pääsenud, siis naisüksiksõitjad Eva-Lotta Kiibus ja Niina Petrõkina maadlevad pisikeste tervisehädadega ning jäätantsupaari plaanid lõi sassi koroonaviirus.

„Mulle endale suured võistlused väga meeldisid. Nõukogude Liidu sees oli suur konkurents, aga tiitlivõistlused olid nauditavad, sest seal oli suur tähelepanu ja positiivne publik. Usun, et ka meie sportlased ootavad seda EMi. Loodan, et meie noored uisutajad võtavad asja positiivselt ja näitavad, kui suure töö nad on aastate jooksul ära teinud. Kuigi meie sportlased on noored, siis Niina on üle 13, Eva-Lotta üle 14 ja Arlet üle 12 aasta harjutanud,“ lausus pressikonverentsil kunagine tippuisutaja ja nüüdne treener Anna Levandi.

Edasi lugemiseks: