JAKSU JAGUB! Ants Kuusik jätkab treeneri ja õpetajana nii kaua, kuni suudab õpilastele kangil tireltõusu ette näidata. Praegu saab 72aastane spordimees sellega mängeldes hakkama.Foto: Aldo Luud
Spordivaria
8. jaanuar 2022, 08:44

Aasta kõige spordisõbralikum õpetaja: olen lastele öelnud, et kui mina olen 103 ja teie 60, siis saame kokku ja teeme neid trikke jälle (2)

Pisike tüdruk lendleb Viljandis Paalalinna viilhallis üle kõrgushüppelati nagu väike Stefka Kostadinova või mõni muu ala suurnimi. Piiga pälvib kõrgushüppekasti kõrval kohtunikuametit täitvalt Ants Kuusikult sooja aplausi. Kui paljude selliste väikeste sportlastega on ta juba enam kui poole sajandi jooksul tööd teinud ning neile nii edus kui ka ebaedus kaasa elanud!

Aasta lõpus toimunud spordiaasta tähtede auhinnagalal astus Ants Alexela kontserdimaja lavale võrdväärsena meie olümpiasangaritest epeenaiste ja tõkkejooksja Rasmus Mägiga. 72aastane Ants, keda võib valehäbita tituleerida Viljandi spordielu üheks suurkujuks, pälvis aasta kõige spordisõbralikuma õpetaja auhinna, mis anti esimest korda üle just spordiaasta tähtede galal.

Edasi lugemiseks: