Kalev Ermits.

Foto: Reuters/Scanpix
Talisport
8. jaanuar 2022, 17:31

Ermits ja Lehtla said paarissegateatesõidus viimase koha (3)

Saksamaal Oberhofis toimuval laskesuusatamise MK-etapil sai Eesti duo Kalev Ermits - Kadri Lehtla paarissegateatesõidus viimase ehk 27. koha.

Ermits alustas sõitu hästi. Ta kasutas lamadestiirus üht ja püstitiirus kolme varupadrunit ning lõpetas oma esimese vahetuse kümnendana. Lehtla lasi lamadestiirus puhtalt, püstitiirus läks käiku kaks varupadrunit. Teate andis ta üle 16. positsioonilt.

Teised vahetused ebaõnnestusid mõlemal eestlasel. Ermits läks nii esimese kui ka teise tiiru järel trahviringile ning andis teate üle Lehtlale 23. kohalt. Selleks hetkeks oli liidrile kogunenud kaotust 1.52,8.

Lehtla pidi lamadestiiru järel minema kahele trahviringile ning kuigi viimases tiirus sai ta hakkama kolme varupadruniga, lõpetas Eesti siiski viimasena.

Ermits oli sõidu järel oma esituses pettunud. „Paraku ei õnnestunud üldse märke maha saada. Treeningud on näidanud, et laskmise tase on tegelikult paremaks läinud, aga võistlustel pole paraku veel õnnestunud,“ kommenteeris ta oma sõitu ETV otse-eetris.

Võidu võttis lõpuks Venemaa duo Anton Babikov - Kristina Reztsova (1 + 18), kes edestas Austriat (1 + 13) 41,5 sekundiga. Kolmas oli Ukraina (0 + 12). Eesti (4 + 18) kaotas võitjatele kokkuvõttes 4,37,7ga.