Romelu Lukaku.

Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
10. jaanuar 2022, 19:12

Chelseas pahandusse sattunud Lukaku võib liituda PSGga

Hiljuti tunnistas jalgpallistaar Romelu Lukaku intervjuus Itaalia meediale, et ta pole eluga Londoni Chelseas rahul. Seepeale otsustas peatreener Thomas Tuchel belglase järgmise mängu koosseisust välja jätta. Kataloonia ajalehe El Nacionali andmetel püüab nüüd olukorda ära kasutada Pariisi Saint-Germain, kes on valmis ründaja eest maksma ligi 90 miljonit eurot.

Eelmisel suvel oli Chelsea maksnud Milano Interile Lukaku eest 115 miljonit eurot – see on klubi rekordost. Ent Belgia koondislane pole mänginud vastavalt ootustele. Ta on 20 mänguga löönud vaid kaheksa väravat. Seetõttu on Londoni klubi hakanud mõtlema mängija müümisele.

El Nacionali teatel näevad nad asendajat 21aastases Dortmundi Borussia staaris Erling Haalandis.

Kuigi Lukaku pole varjanud, et ta sooviks naasta Itaaliasse, siis saaks sellele takistuseks kopsakas üleminekutasu ja palganumber. Seega on PSG üks väheseid klubisid, kes oleks valmis teda soetama.

Väidetavalt oleks Pariisi klubi Lukakust huvitatud. Kuigi nende meeskond kubiseb staaridest, võib Kylian Mbappe otsustada sealt suvel lahkuda – prantslase leping lõppeb juunis ja seni pole ta avaldanud soovi seda pikendada.