Peatreener Heiko Rannula (ülikonnas) pidi meestele kaasa elama distantsilt.

Foto: Facebook / Pärnu Sadam
Korvpall
11. jaanuar 2022, 21:42

OHOH! Ilma peatreenerita mängule tulnud Pärnu pani Kalev/Cramo Tallinnas kindlalt paika

Ilma haigestunud Heiko Rannulata Tallinnasse sõitnud Pärnu Sadam tegi oma treenerile uhke kingituse, kui suvepealinna naastakse BC Kalev/Cramo skalbiga.

Avapoolaeg kulges võrdsete heitlusena ja lõppeski 36 : 36 viigiseisul. Kolmandal veerandajal sai aga Pärnu kümne punktiga ette ning lõpuks võeti üsna kindel 79 : 66 võidu.

Kalev/Cramo jaoks oli see Eesti-Läti liigas 11 võidu kõrval teiseks kaotuseks, Sadamal on kirjas kuus võitu ja sama palju kaotuseid.

Pärnu eest viskas lausa viis mängijat kahekohalise arvu punkte – Siim-Markus Post 16, Mihkel Kirves 15, Artur Konontšuk 14, Andris Misters 13 ja Robert Valge 11.

Cramo parim oli Rauno Nurger 15 punkti ja kaheksa lauapalliga, Silas Melson lisas 12 ning Kamari Murphy kaheksa punkti. Ojars Silins noppis seitsme punkti kõrvale 11 lauapalli. Kodumeeskonda vedas enim alt kolmeste tabavus, sest korvirõnga läbis ainult neli kahekümne seitsmest teele saadetud viskest. Klubi sotsiaalmeediat kaunistab ka tuntud „snaiperi“ Ben Simmonsiga kaunistatud vastav meem.