Pärast skandaalset F1-hooaja lõpplahendust on Lewis Hamiltoni avalikkuses nähtud vaid korra: kui seitsmekordne maailmameister löödi rüütliks.

Foto: Reuters/Scanpix
Vormel 1
12. jaanuar 2022, 15:24

KELL TIKSUB! Kui FIAs pead ei lenda, siis Lewis Hamilton enam vormelirooli ei istu (2)

Lewis Hamilton on olnud pärast skandaalseid sündmusi Abu Dhabis, kus ta jäi viimasel ringil ilma oma kaheksandast MM-tiitlist, vait kui sukk. Vormelimeedia tema koduses Ühendkuningriigis väidab ühel häälel, et kui rahvusvaheline autoliit FIA ei võta toimunu osas jõulist seisukohta, kuulutab Hamilton enda karjääri lõppenuks.

Viimane postitus Hamiltoni sotsiaalmeedias pärineb 11. detsembrist, kus Abu Dhabi kvalifikatsioonis teise koha saanud britt ootas vinget lahingut Max Verstappeniga. Järgmisel päeval oligi Hamilton teel oma kaheksanda MM-tiitlini, kuid hiline turvaauto ja võistlusjuhtide otsus koristada briti ja kõvasti värskemate rehvide peal Verstappeni vahel olnud viis mahajääjad eest, tähendas, et võistluse viimasel ringil tuhises hollandlane oma Red Bulliga Mercedesest mööda ja triumfeeris sootuks ise maailmameistrina. Hamilton õnnitles võistluse järel viisakalt oma rivaali, ütles paar kena sõna Mercedese meeskonna kohta… Ja kadus siis avalikkuse eest kui vits vette.

Edasi lugemiseks: