Sten Sokk.

Foto: Martin Ahven
Korvpall
12. jaanuar 2022, 20:17

Sokk liitus Kreeka klubiga: „Tahtsin ennast viimane kord välismaal proovile panna.“ (1)

Korvpallur Sten Sokk liitus Kreeka esiliigas mängiva Charilaos Trikoupis Messolonghi klubiga.

Uudisest teatas mängujuhi senine tööandja TalTech.

„Tahtsin ennast ehk viimane kord veel välismaal proovile panna. Kurb meel on nii mõnusast seltskonnast lahkuda. Eestlased on ja jäävad alati suurepärasteks meeskonna mängijateks. Olen tänulik kogu TalTechi korvpalliperele, kes tegid sellest poolaastast nauditava kogemuse. Soovin meeskonnale edu ja et nad lõpetaksid hooaja sama positiivselt kui me koos alustasime,“ lausus 32aastane Sokk klubi Facebooki lehel.

TalTechi peatreener Alar Varrak soovis endisele hoolealusele edu. „Stenile soovin tuult tiibadesse ja edukat karjääri jätku Kreekas. Tänu temale saime mitu head võitu, kaasa arvatud Superkarika pronksmedal. Väga hea meel tema üle, et karjääri lõpusirgel saab veel välismaal ennast proovile panna. Meeskonna jaoks tähendab see seda, et ühe nädala jooksul jäime ilma ka teisest üliolulisest lülist tagaliinis. See seab meid raskesse seisu, aga annab võimaluse mõnel noormängijal esile tõusta,” sõnas Varrak.

Käimasoleval Eesti-Läti korvpalliliiga hooajal käis Sokk väljakul 11 mängus ning tõi keskmiselt 9,3 punkti, 5,1 tulemuslikkus söötu ja 2,6 lauapalli.

Charilaos Trikoupis Messolonghi mängis veel eelmisel hooajal Kreeka meistriliigas. Hetkel hoitakse esiliigas 15 tiimi konkurentsis 12. kohta.