Daniil Timofejev.

Foto: fcilevadia.ee
Jalgpall
17. jaanuar 2022, 18:12

Levadia hankis Serbia tippklubis karastunud ründaja

Jalgpalli meistriliiga tiitlikaitsja Tallinna FCI Levadia tõi meeskonda 19aastase Venemaa passiga ründaja Daniil Timofejevi.

Moskvas sündinud noor ründaja esindas viimastel hooaegadel Serbia klubisid. 2020. aasta augustis kuulus ta Balkani suurklubi Belgradi Crvena zvezda U17 noortesatsi. Möödunud hooajal kandis ta Belgradi klubide Graficari ja IMT võistkondade vormi, kelle ridades pidas Serbia noorteliigas 20 matši.

Esimesed tuleristsed Eestis sai Timofejev halliturniiril, kus ta pääses Levadia 0 : 2 kaotusmängus Narva Transi vastu platsile teiseks poolajaks. Täna teatas Tallinna meeskond, et mehega sõlmiti leping. „Ootused hooaja eel on positiivsed. Tahan eelkõige tõestada end nii hästi kui võimalik FCI Levadia U21 võistkonnas ning seejärel juba esindusvõistkonnas. Esimest korda kuulsin Levadia kohta kui klubiga liitus Anton Mirantšuk ning Levadiast on heas valguses räägitud ka Serbias,“ lausus ründetalent.

See oli Levadiale selle talve teine täiendus, jaanuaris sõlmiti leping Eesti koondise vasakkaitsja Artur Pikaga. „Noor ja andekas mängija Crevna zvezda süsteemist, kellele soovime FCI Levadias palju edu ja arengut!“ ütles klubi spordidirektor Tarmo Kink.