Foto: Facebook / Korvpallimeeskond Tallinna Kalev
Korvpall
19. jaanuar 2022, 21:05

Nelja-viiekesi trenni teinud Kalev sai Cramolt lausa 58punktilise sauna (1)

Eilseni vaid nelja-viie mehega trenni teinud Tallinna Kalevi korvpallimeeskond kaotas valitsevale Eesti meistrile BC Kalev/Cramole koguni 55 : 113.

Meeskonna peatreener Kalle Klandorf teatas juba mängueelses kommentaaris, et midagi lihtsat neid ees ei oota. „Üks mängija on endiselt karantiinis, kaks traumaga väljas ja üks oli eile pärast koroonat esimest korda trennis. Kuni eilseni osales treeningutel neli-viis meest, aga see ei ole vabandus, vaid pigem informatsioon,“ sõnas ta Facebookis avaldatud postituses. „On hea meel, et [Corey] Raley-Ross on tagasi pärast kahekuulist vigastuspausi ja oli eile esmakordselt täispäeva trennides. Loodan, et nüüd hakkab olukord jõudsalt paranema.“

Nagu Klandorf arvaski, siis mäng tõesti kulges kaheksa meest platsile saatnud väiksele Kalevile raskelt. Esimene veerand läks isegi viisakalt ja selle lõpuks oli Kalev/Cramo ees 34 : 24. Teisel veerandil ei kogunud Klandorfi hoolealused isegi kümmet punkti ja poolajaks oli seis 62 : 33. Teisel poolajal suures plaanis midagi ei muutunud ja Kalev/Cramo võidunumbrid olid lõpuks 113 : 55.

Kalev/Cramo eest sai debüüdi kirja värskeim täiendus Donovan Jackson, kes alustas algkoosseisus ja kogus 10 minutiga neli punkti. Pingilt sekkunud Kregor Hermet viskas meeskonna resultatiivseimana 19 punkti, Kamary Murphy lisas 18 ja seekord 3+1 tegemata jätnud Kristjan Kitsing 17 punkti. Tallinna Kalevi resultatiivseim oli Eduards Hazners 16 punktiga.

Cramol on nüüd Eesti-Läti liiga tabelis 13 võitu ja kaks kaotust, Kalevil kolm võitu ja 11 kaotust.