VIGASTUSKRIIS: Sten-Erik Jantson koos Tallinna Kalevi leegionäri Mike Buchananiga, kes sai enne vigastust kirja vaid ühe täismängu.

Foto: https://www.facebook.com/tlukalev/
Korvpall
26. jaanuar 2022, 15:25

Tallinna Kalevi eestvedaja Jantson klubi seisust: „Meil on identiteedikriis.“

Tallinna Kalevi korvpalliklubi vireleb teist aastat järjest Eesti-Läti liiga põhjas. Võistkonna eestvedaja Sten-Erik Jantson tõdeb, et üks põhjus on see, et kohalikult turult pole võtta ei kogenud ega nooremaid mehi. Lisaks rääkis ta Õhtulehele klubi tabanud koroonakriisist, lakke läinud palgasoovidest, kümnest tänavu Kalevi vormi kandnud leegionärist, tulevikuvisioonist ning selgitas, mis oli 47aastase Valmo Kriisa meeskonda toomise mõte.

„Ajasime tänavu taga mitut nooremat meest, kes läksid esiliigasse. Aga ei taheta tulla… ma ei saagi sellest noorte suhtumisest aru. Kui mina veel 10-15 aastat tagasi mängisin oli suhtumine: kurat, tahan olla kõrgliigas. Täna tundub, et nad hea meelega istuvad kuskil mujal ja teevad muud tööd, korvpall tundub kohustusena. Kui päris ausalt ütlen, miks see virvarr on tänavu selline, siis mu meelest küsivad kohalikud mängijad selle pulli eest ka liiga palju raha. See sunnib aga tooma välismängijad, mis on üks suur loterii,“ tunnistab Tallinna Kalevi korvpalliklubi president Sten-Erik Jantson

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99