Sander Raieste (paremal).

Foto: EPA/Scanpix
Korvpall
29. jaanuar 2022, 08:51

Sander Raieste sai pika vigastuspausi järel Euroliigas väljakule

Viimati mullu mais võistlusmängus korvpalliplatsil käinud Sander Raieste naasis pikalt vigastuspausilt, kui sai Euroliigas Baskonia eest ligi kümneks minutiks väljakule.

Baskonia sõitis külla Ateena Panathinaikosele ja pidi vastu võtma 63 : 75 kaotuse. Vahepealsel ajal kahel põlveoperatsioonil käinud 22aastane Raieste pääses esimest korda väljakule avaveerandi lõpus ning lõpuks sai ta mänguaega 9:44, mille jooksul punktiarvet ei avanud (kolmesed 0/1), kuid hankis kolm lauapalli, andis ühe resultatiivse söödu ja blokeeris ühe vastaste pealeviske. Baskonia resultatiivseim oli 16 punkti visanud Wade Baldwin, Panathinaikosele tõi sama palju punkte Nemanja Nedovic.

21 mängust 7 võitu ja 14 kaotust kogunud Baskonia on 18 meeskonna konkurentsis 15. kohal, Euroopa klubikorvpalli tavapärane suurjõud Panathinaikos (5 - 15) on alles 17. Viimasena hoiab praegu play-off'i viivat kaheksandat kohta Müncheni Bayern, kel tabelis 11 võitu ja 11 kaotust. Euroliigat juhib Madridi Real, kes võitnud 18 ja kaotanud 3 mängu.