Kerr Kriisa foto NCAA kodulehe esiuudises.

Foto: ncaa.com/kuvatõmmis
Korvpall
4. veebruar 2022, 09:21

NCAA kodulehekülg valis esiuudise postripoisiks Arizona võidule vedanud Kerr Kriisa

Kerr Kriisa ja tema meeskond Arizona Wildcats teenisid USA üliõpilasliigas järjekordse võidu, kui kodusaalis alistati UCLA tiim. Võit tähendas ka seda, et mõnda aega ilutses Kriisa pilt NCAA kodulehel esiuudisena.

Kriisa toimetas väljakul 31 minutit, mille jooksul viskas üleplatsimehena 16 punkti (kolmesed 3/10, kahesed 1/4, vabavisked 5/6), jagas viis resultatiivset söötu ja hankis ühe lauapalli. Wildcats võitis mängu 76 : 66.

Võidurõõmu said tunda ka Matthias Tass ja Leemet Böckler. Nende sats St Mary´s alistas võõrsil 75 : 54 Portlandi ning oma tubli panuse andis sellesse ka Tass, kes viskas 24 minutiga 12 punkti (kahesed 5/8, vabavisked 2/2), võttis kolm lauapalli ja andis ühe korvisöödu. Böckler platsile ei pääsenud.

Arizona on kogunud 18 võitu ja 2 kaotust, millega ollakse Pacific-12 konverentsi liidrid. St Mary´l on koos 18 võitu ja 4 kaotust, millega asutakse West Coasti konverentsis teisel kohal.

G-liigas sai tublist mänguminuteid Henri Drell, kuid tema klubi Windy City Bulls pidi tunnistama idakonverentsi liidri Raptors 905 paremust seisuga 104 : 89. Eestlane viibis väljakul 21 minutit, mille jooksul viskas kaks punkti (kolmesed 0/3, kahesed 1/3), hankis kaks lauapalli, andis ühe resultativvse söödu, tegi ühe vaheltlõike ja blokeeris ühe vastaste pealeviske. Bulls on viie võidu ja seitsme kaotusega idakonverentsis 15 meeskonna seas kümendal kohal.