Kylian Mbappe, kes lõi PSG poolt hilise võiduvärava.

Foto: Thibault Camus
Meistrite liiga
16. veebruar 2022, 00:00

PSG alistas viimase hetke väravast Reali, City sõitis üle Sportingust

Jalgpalli Meistrite liigas peeti täna kaks kaheksandikfinaali avakohtumist, kus said võidud kirjad Pariisi Saint-Germain ja Manchester City.

Manchester City ei andnud Lissaboni Sportingule mingit võimalustki, kui esimese kümne minuti järel oldi ees 1 : 0 ja avapoolaeg võideti 4 : 0. Teise poolaja alguses suurendati edu veelgi ning kohtumine lõpetati nende poolt vaadatuna 5 : 0. Võitjate poolt said jala valgeks Riyad Mahrez, Bernardo Silva (2), Phil Foden ja Raheem Sterling.

Teises matšis, kus kohtusid Pariisi Saint-Germain ja Madridi Real, ei tehtud sugugi sama palju skoori. Avapoolaeg lõppes seisuga 0 : 0. Teisel poolajal teenis juba avavaatusel initsiatiivi haaranud PSG penalti, mida saadeti sooritama Lionel Messi, kuid Reali puurilukk Thibaut Courtois tõrjus selle ning nii jäi Pariisi meeskonna võimalus kasutamata. Mida mäng edasi, seda rohkem elavnes mängupilt mõlemalt poolt, kuid tabamuseni jõuti alles 94. ehk viimasel üleajaminutil, kui PSG poolt skooris Kylian Mbappe. Just tema värav andis PSG-le 1 : 0 võidu.

Enne mänge:

Jalgpallisõprade jaoks on tänase õhtu maiuspalaks ilmselt Pariisi Saint-Germaini ja Madridi Reali vastasseis. Prantsusmaa meeskond sai alagrupifaasis A-alagrupis teise koha ja Real võitis D-alagrupi. Loodetava põnevusmatši eel on palju kõneainet pakkunud hispaanlane Sergio Ramos, kes kuulus 16 aastat Reali ridadesse ja kandis seal ka kaptenipaela, kuid esindab tänavusest hooajast PSG värve. Hispaania klubi eest on mänginud ka praegune PSG mees Angel di Maria ning puurivaht Keylor Navas. Lisaks kuulub Pariisi meeskonda Lionel Messi, kes on Madridi Realile juba ammu tuttav aastatest, kui argentiinlane oli nende peamise koduse rivaali Barcelona ründetuus. Samas on UEFA kodulehe andmetel Ramose tänane osalemine kahtlane, sest meest kimbutab vigastus. Samuti on PSG poolt hädas Neymar, kellel on probleeme hüppeliigesega. Reali poolt pole täna suure tõenäosusega väljakule oodata Karim Benzemad.

Tänases teises paaris saab näha Lissaboni Sportingu ja Manchester City vastasseisu. Kui Inglismaa meeskonna poolt on eeldatavaid puudujaid mitmeid, siis Sporting peaks suutma tulla Cityle vastu oma parimas koosseisus.

23:54

Lõpuviled: PSG – Real 1 : 0, Sporting - City 0 : 5

23:53

Nüüd on väravad nähtud mõlemas matšis!

23:53

94. minutil teeb Mbappe oma ära ja viib PSG ette!

23:31

73. minut ja Neymar saab PSG poolt pltsile.

23:22

Alustuseks asub City Sportingu vastu 5 : 0 juhtima ja samal ajal teises mängus teenib PSG penalti, aga Messi lööb selle Courtois' vastu ning pall jääb Reali puuri saatmata! Seega PSG - Reali vastasseis on endiselt 0 : 0.

23:20

NÜÜD ON HAKANUD JUHTUMA!

23:13

City vahepeal skooris justkui viienda värava, aga VAR luges olukorrast välja suluseisu ning see võeti ära, seega Manchesteri meeskond endiselt ees 4 : 0.

23:11

PSG-l on hea variant skoor avada, kui Mbappe saab terava ja tugeva löögi Reali puurile, aga seal on Courtois mees õigel kohal ja päästab Reali halvimast. Seis ikka 0 : 0.

23:04

Teised poolajad on alanud!

22:49

Poolajad: PSG – Real 0 : 0, Sporting – City 0 : 4

22:48

Silva skoorib City eest ka 45. minutil ja Manchesteri meeskond on juba juhtimas 0 : 4!

22:35

Rõõmsad ManCity mehed.

Foto: Isabel Infantes
22:34

City samal ajal lustib: Sportingu kasti paremalt poolt saab söödu Foden, kes viib Inglismaa klubi esimese pooltunni järel juba 3 : 0 ette.

22:30

Real on praegu raskes olukorras, midagi justkui ei õnnestu PSG vastu…

22:19

PSG - Real ikka 0 : 0, kuigi Pariisi klubi on haaranud initsiatiivi.

22:19

City ei hakka pikalt ootama ja nurglöögi väljamängimise järel skoorib Silva, seis juba 2 : 0!

22:12

City asub juba esimese kümne minuti järel juhtima! Manchesteri klubi värava kinnitamiseks läheb vaja VARi abi, aga see loetakse ära ja City on 1 : 0 ees! Värava autoriks on õigel ajal õiges kohas olnud Mahrez, kes palli Sportingu värvasse saadab.

21:59

Ja teise kohtumise algkoosseisud:

21:54

Alustame tänaste mängude algkoosseisudega:

PSG - Real:

21:51

Tere õhtust, head jalgpallisõbrad!