Cristiano Ronaldo on tänavu löönud vaid ühe värava.

Foto: Reuters/Scanpix
Meistrite liiga
23. veebruar 2022, 23:55

Kahvatult mänginud Manchester United suutis Atletico vastu võluda välja viigi

Jalgpalli meistrite liigas said läbi kaheksandikfinaalide avakohtumised. Kolmapäeval oli kavas kaks mängu: Madridi Atletico ja Manchester United tegid 1 : 1 ning Lissaboni Benfica ja Amsterdami Ajax 2 : 2 viigi.

Madridi Atletico – Manchester United 1 : 1 (7. Joao Felix – 80. Anthony Elanga)

Atletico oli kohtumises parem meeskond ning ilmselt väärinuks ka võitu. Pärast Joao Felixi väravat oli neil avapoolaja lõpus hea šanss minna 2 : 0 juhtima, kuid Unitedi päästis latt. Kümme minutit enne normaalaja lõppu suutis külalismeeskond viigistada vasturünnakust: Bruno Fernandes leidis täpse sööduga Anthony Elanga, kes saatis palli küllaltki õrna, kuid täpse löögiga värava tagumisse nurka.

Atleticol tabas enne lõpuvilet veel korra latti ning Hispaania klubi on tulemuses ilmselt rohkem pettunud kui United.

Lissaboni Benfica – Amsterdami Ajax 2 : 2 [25. Sebastien Haller (omavärav), 72. Roman Jaremtšuk – 18. Dušan Tadic, 29. Sebastien Haller]

Kui tavapäraselt lööb Sebastien Haller väravaid vastaste võrku – enne mängu oli ta saanud meistrite liigas sel hooajal kirja juba kümme tabamust –, siis täna lõi ta kõigepealt omavärava. Neli minutit hiljem heastas ta selle, saades kirja oma 11. kolli. Benficale päästis 72. minutil viigi Roman Jaremtšuk. Nende õnneks kaotati enne käimasolevat hooaega võõrsil löödud väravate reegel, seega algab kordusmatš sisuliselt nullist.

Järgmisel nädalal meistrite liigas mänge kavas pole, kaheksandikfinaalide korduskohtumistega naastakse 8. märtsil, mil kohtuvad Liverpool ja Milano Inter ning Müncheni Bayern ja Red Bull Salzburg.

Enne mänge:

Tegemist on mõlema play-off mängu esimese vaatusega. ManU sai oma alagrupist edasi esimesena, Atletico oli oma grupis teine. Teises tänases paaris sai Ajax oma alagrupist edasi võitjana, Benfica edenes edasi oma alagrupi teisena.

23:54

Mängud on läbi!

Madridi Atletico – Manchester United 1 : 1

Lissaboni Benfica – Amsterdami Ajax 2 : 2

23:46

Griezmann lööb latti! Madridi Atletico, kes on olnud täna parem meeskond, on pannud korraliku surve peale. Kas näeme mängus veel ühte väravat?

23:45
Lissaboni Benfica – Amsterdami Ajax 2 : 2

Roman Jarmentšuk lõi Benfica viigivärava 74. minutil. Mõlemas matšis on mängida veel viis minutit.

23:39
Madridi Atletico – Manchester United 1 : 1

80. minut: VÄRAV! Mõned minutid varem pingilt sekkunud Elanga pääseb Fernandese söödu järel üks ühele ning saadab palli tagumisse nurka. See oli küll ootamatu.

23:37

79. minut: Ronaldo karistuslöök umbes 20 meetrilt lendab väravast selgelt mööda. Atletico fännidele see mõistagi meeldib: „Siuuuu!“ kostab tribüünilt.

23:30

Kummaski mängus pole seisud muutunud:

Benfica – Ajax 1 : 2

Atletico – United 1 : 0

23:29

Mängida jääb veel umbes 20 minutit. Manchester United teeb kaks vahetust: välja Luke Shaw ja Paul Pogba, sisse Alex Telles ja Nemanja Matic.

23:05

Alanud on teised poolajad!

22:49

Poolajad!

Madridi Atletico – Manchester United 1 : 0

Lissaboni Benfica – Amsterdami Ajax 1 : 2

22:49

Pall põrkab Lindelöfi peast paarilt meetrilt vastu enda värava latti! Manchester Unitedil oleks peaaegu olnud vesi ahjus.

22:32
Lissaboni Benfica – Amsterdami Ajax 1 : 2

28. minut: VÄRAV! Haller heastab vaid kolm minutit hiljem enda omavärava ning viib Ajaxi uuesti ette. Ründajale hooaja 11. tabamus!

22:30
Lissaboni Benfica – Amsterdami Ajax 1 : 1

OMAVÄRAV! Sebastien Haller, kes on meistrite liiga suurim skoorikütt kümne tabamusega, lööb järjekordse värava, kuid seekord omaenda puuri! Pall põrkas väravasse tema rikošetist.

22:27

Fred kaotas umbes 30 meetri kaugusel oma väravast palli ning kolm Atletico mängijat tormasid kohe rünnakule. Unitedi mängija päästab siiski kohtuniku vile, kes fikseerib vea. Videokorduste põhjal tundub aga, et vea tegi hoopis Fred ise.

22:21
22:21
Lissaboni Benfica – Amsterdami Ajax 0 : 1

VÄRAV! Dušan Tadici kaunis löök lendab ristnurka ning Ajax juhib võõrsil 1 : 0.

22:14
Madridi Atletico – Manchester United 1 : 0

VÄRAV! Joao Felix viib 7. minutil täpse pealöögiga Atletico koduväljakul ette!

22:04
Amsterdami Ajax
22:03
Lissaboni Benfica
22:02
Madridi Atletico
22:02
Manchester United
Loe rohkem