Olümpia

OLÜMPIARAHU, HALLOO?! Vene ja Valgevene sportlased lubatakse paraolümpiale (6)

LISA KOMMENTAAR

Vastikuks läheb3. märts 2022, 18:53
Inimesed on hullumas, ei mingit mõistmist enam. Matslus teeb võidukäiku, kõik venemaalased ja venelased üle maailma on igaveseks süüdi mõistetud. Kõik sakslased aga ei olnud maailmasõja õudustes süüdi - kuigi olid Hitlerist vaimustuses? Ka jaapanlased mitte (välja arvatud Hiroshima ja Nagasaki lapsed)? Mind ajab see hüsteeria igaljuhul iiveldama. Mul on häbi.
milles on süüdi invaliidid tervise kaotanud inimesed2. märts 2022, 15:59
globalistid võitlevad võimu raha ego nimel ja tavalised inimesed kes ei ole süüdi sõja puhkemises lihtsalt inimeste poolt hävitatakse ära Vaadake ette suured tühistajad kui endal tervist enam ei ole, et ei satuks samasugusesse olukorda põlguse ja tühistamise alla
e.2. märts 2022, 15:31
Ehk peaks ikka võistlema? Milles vaesed invaliidid süüdi on? Et ei tee Putinile atendaati? Putini staap kubiseb täisjõus von Stauffenbergidest. Relva või pommiga neid führeri juurde ei lasta aga tooliga jõuaks lüüa küll või vähemalt 3 sammu joosta, tool pea kohal, enne kui maha lastakse... Võib mõelda ka nii, et Venemaa ongi olemuselt invaliid, invaolümpia on nende lagi. Paraolümpia tulemustega ei keksi mu teada ükski riik, vaevalt end vladi mir'i-deks pidavad putinlasedki.
Nelli2. märts 2022, 14:48
Ei pea nendega vôistlema Vaid valida teised las vahivad niisama hoidku jumal et veel vôidavad
Noo2. märts 2022, 15:22
Nad2. märts 2022, 14:45
Ei pea nendega vōistlema las vahivad niisama tuleb vōistelda teistega