Foto: Santa Monica Studio / PlayStation PC LLC
Esport
9. märts 2022, 13:32

Amazon võib peagi ühest populaarseimast PlayStationi mänguseeriast telesarja vorpida

Amazon Prime Video on viimasel ajal aina aktiivsemalt hakanud huvituma telesarjadest, mille algallikaks videomängud. Näiteks löödi hiljuti käed, et tuua ekraanidele eestlaste kuulus rollikas „Disco Elyium“. Nüüd on aga järg ühe populaarseima PlayStationi mänguseeria käes.

Deadline kirjutab, et parasjagu on käimas läbirääkimised Sony ja Amazoni vahel, et tuua tulevikus voogedastusteenusesse „God of War“ mängudel põhinev sari. Kumbki osapool pole endapoolseid kommentaare jaganud.

„God of War“ räägib loo Kreeka jumalatele kättemaksu hauduvast sõjapealikust Kratosest. Seeria käigus suudab ta sõjajumala positsioonile asuda, selle kaotada, terve Olümpose hävitada ning seejärel Skandinaavias uut elu alustada.

Mehe seni viimane seiklus („God of War“, 2018) viis ta vastamisi Norra mütoloogiast tuttavate koletiste ja jumalatega. Sarja järgmine osa, „God of War: Ragnarok“, peaks ilmavalgust nägema millalgi 2022. aasta jooksul. Juba eos on aga osad fännid pettunud, sest mängust leiduv Thor on liiga kõhukas!