Kaido Koppel

Foto: Robin Roots
Jalgpall
22. märts 2022, 15:10

„KOLMAS POOLAEG“ | Tammekast Kaljusse kolinud Koppel avaldas, mis oli portugallasest peatreeneri jaoks Eesti jalgpalli juures kõige üllatavam

Nõmme Kalju abitreener Kaido Koppel on vaatamata oma noorusele Eesti jalgpallis juba palju ära teinud. Oma 33 eluaastast ligi viis on ta töötanud Tartu Tammeka peatreenerina, enne kogus ta kogemust FC Elvas. Nüüd käis mees külas „Kolmanda poolaja“ jalgpallisaates rääkimas nii endast, Kaljust kui ka Tammekast.

Alustuseks tunnistas ta, et pärast seda, kui ta sügisel Tammekast vallandati, siis sai ta juba järgmisel päeval tööpakkumisi ja see tekitas talle meeldiva kindlustunde. Kui Koppel sai Tammeka-perioodi kokku võetud, oli järg Nõmme Kalju käes.

Vastuse saavad küsimused, et mis mees on peatreener Eddie Cardoso ja mis valmistas portugallasele Eesti jalgpalli juures ehk isegi suurima üllatuse? Ja kuidas on lood sellega, et kohtumises Paide Linnameeskonna vastu otsustas sisse vahetatud Maksim Gussev Ukraina lipu värvides käepaela esimese asjana kohe enda särgi alla peita, kui teistel kaljukatel oli see kenasti varruka peal?

Intsident on nähtav ka ERRi järelvaatamises (kui mängukellal 72:55 või videopleieri 01:59:45)

Head kuulamist!