Kelly Sildaru saavutatu on juba praegu, 20aastasena vägev: maailmameister, olümpiapronks ja kuuekordne X-mängude võitja.

Foto: Karli Saul
Talisport
26. märts 2022, 21:21

Kindlasti pole Kelly Sildaru elu saavutused veel tehtud!

Delfi ajakirjanik Jaan Martinson avaldas reedel arvustuse Kelly Sildaru autobiograafiast, kus muuhulgas väitis, et Pekingi olümpial pronksi võitnud vigursuusataja elu märkimisväärseim osa on juba 20aastaselt läbi. Õhtuleht uuris seepeale endistelt tippsportlastelt Kristina Šmigun-Vähilt ja Kaarel Nurmsalult, kas nad on sellise hinnanguga päri.

Endine kahevõistleja Nurmsalu, kes on pärast spordiga lõpetamist teinud karjääri turundusvaldkonnas, ei ole Martinsoni arvamusega sugugi nõus.

„Me ei saa ühtegi inimest maha kanda enne, kui ta on siit ilmast lahkunud. Mulle meenub üks väga hea ütlus: inimene on vana siis, kui ta lõpetab õppimise. Küsimus on selles, kas lõpetad 25- või 85aastaselt – millal vananeda soovid. Kelly on näidanud, et ta on väga andekas inimene, aga ma kindlasti ei nõustu selle hinnanguga,“ selgitas Nurmsalu.

Murdmaasuusatamises kaks olümpiakulda ja ühe hõbeda võitnud Šmigun-Vähi sõnul peitub Martinsoni hinnangus siiski terake tõtt.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99