Jalgpall

GALERII | ETV jättis rahvusmeeskonna matšidega hüvasti. Tiisler: „Mina usun jätkuvalt, et koondise mängud peaksid olema rahvustelevisioonis.“ (7)

LISA KOMMENTAAR

Andres31. märts 2022, 23:27
Müstiline Venemaa, müstiline Venemaa... Tuleb meelde, Tiisler? Väga paljud mäletavad.
Poolak31. märts 2022, 10:40
Jeesuke olgu kiidetud,et sihuke saast tv st ära kaob.
to Miiks....31. märts 2022, 09:53
Seekord sai rahulikult vaadata,ei olnud tavalist Tiisleri kisa-karjumist sest polnud ka ,,jalgpalli,,! Eks oli seekord tasakaalukam ja polnud ju midagi kommenteerida. Kui oli mänge kus nats ka põnevust ja jalgpalli siis oli tema kisa-karjumine üle kõige! Nüüd rahu majas kuid vajadusel vaataksin-kuulaksin enne Kalkuni kommentaare!
Miks hala?30. märts 2022, 21:28
Eesti koondise jaoks olid neljapäevane ja eilne mäng viimaste aastate kõige olulisemad. Jättes kõrvale murul toimunud jama, siis need kaks mängu olid ka viimaste aastate kõige halvema kommentaariga ETV2-s. Kalkun polegi jalgpallikommentaator ei oma emotsionaalsuse ega teadmiste tõttu ja seepärast polnud neljapäevane mingi üllatus. Tavaliselt hea Tarmo Tiisler suutis aga eile tõeliselt negatiivselt üllatada. Arusaamatud heietused, null pinge ehitamist, lõputu ohkimine ja siis vahelduseks pikad mittekandvad pausid. Indermittest oli kahju, sest põhikommentaator oli täiesti rivist väljas.
Oswald31. märts 2022, 12:30
Ei saa aru mis häda selle vutiga on? Las ajavad karjas põllul ühte muna taga kui millekski muuks mõistust pole. Mingit muna tagaajamist ei pea tingimata TV-s näitama. TV-s on saasta niigi küllaga.
H.S.30. märts 2022, 19:00
Täielik sigadus! :( Mis järgmiseks? A la presidendi aastavahetuse kõne eksklusiivselt vaid Go3-es? Laulupeo otseülekanded ainult Inspira kanalil, sest Telia maksab ERRi lihtsalt üle? Mis mõttes nagu?!?
andres31. märts 2022, 08:49
Allakäinud Error tulebki kinni panna, pole mõtet rahva raha peal seda propagandakanalit nuumata. Mis vahet on tänapäeval, mis kanal näitab?