Tundub, et vandaalil jäi veel õigust ülegi …

Foto: Andrew Boyers / Reuters / Scanpix
Jalgpall
8. aprill 2022, 11:50

HÄBIPOSTI! Enda meeskonna fänn tõmbas Inglismaa klubi võiduvõimalustele Euroopa liigas vee peale

Sel sajandil esmakordselt eurosarjas veerandfinaali jõudnud West Ham United leppis ajaloolises kodumängus Lyoniga 1 : 1 viiki. Aga mitte ainult tulemusest ei tahtnud me teile rääkida, vaid sellest, kuidas üks rumal kodufänn West Hami võiduvõimalused Euroopa liigas konkreetselt ribadeks rebis.

West Ham oli platsil kümnekesi, aga omas teisel poolajal vastamiseks suurepärast võimalust. Kontrarünnak oli küll luhtunud, aga nad olid endiselt karistuslöögi juures ja pall liikus kenasti. Kuniks enam ei liikunud, sest nende oma fänn jooksis platsile ja tõmbas rünnakust auru välja. Seejuures polnud see kohtumise esimene platsile jooksnud idioot, vaid üht tegelast tuli kantseldada ka avapoolajal.

„See oli täiesti jahmatav,“ tunnistas West Hami peatreener David Moyes mängujärgsel pressikonverentsil. „See on väga hea jalgpalliklubi, mis teeb nii palju häid asju. Aga need tegevused ei tulnud meile kasuks. Meil oli kontrarünnak ja väravavõimalus ...“ nentis ta.

Oma kaaslase kohta võtsid ülimalt kriitiliselt sõna ka teised West Hami toetajad. „Mis toimub? Sa ei ole õige West Hami fänn, kui sa jooksed väljakule. Mida sa arvad, kes sa oled?„ rääkis üks vihane fänn talkSPORTiga. „Mängul polnud piisavalt turvamehi. Nende keskmine vanus oli ilmselt 16 või 17 eluaastat. Kurat võtaks, sul on supervõimalus, sa pääsed teisel poolajal üldse umbes teist korda rünnakule ja siis jookseb mingi idioot platsile. See ajab mind vihaseks.“

West Hami ja Lyoni korduskohtumine leiab aset järgmisel neljapäeval Prantsusmaal.