Riyad Mahrez võinuks 94. minutil tänavuses tiitlijahis anda Liverpoolile kabelimatsu, kuid 2 : 2 viik jättis mõlema meeskonna lootused ellu.

Foto: Darren Staples / Imago / Scanpix
Jalgpall
10. aprill 2022, 21:28

STATISTIKA: 36. minutiks oli selge, et mäng lõppeb viigiga!

MEELETU LAHING: Mahrez võinuks tuua Manchester Cityle tiitli, aga valis liiga keerulise lahenduse

Manchester City ja Liverpooli lahingus ei olnud mängus rohkemat ega vähemat kui tänavune Inglismaa jalgpallitiitel. Nii nagu üliolulistes mängudes pahatihti, näitas tabloo 90 minuti täis tiksudes viigiseisu, seekord 2 : 2. Kammitsetud pallikõigutamisest olid tiimide sooritused aga kaugel ja kompromissitu madin käis viimase hetkeni!

Kuigi mõlemal meeskonnal on hooaja lõpuni minna veel seitse matši, võis pühapäevast vastasseisu ilma mingi kahtluseta pidada tänavuseks liigafinaaliks. City ja Liverpool on end kõigist jälitajatest pikalt lahti rebinud ning Etihadi staadionile mindi seisult, kus City edestas rivaale naaberlinnast napi punktiga.

Kui matš lõppenuks City võiduga, olnuks meistrikarikas, mis telestuudio tarbeks staadionile toodi, võinud sinna ka jääda, sest neljapunktilist vahet ümber pöörata olnuks Liverpoolil ülimalt keeruline – eriti kuna järele jäänud mängude graafik on pigem Cityt soosiv.

Edasi lugemiseks: