Käsipallist läbi imbunud perekond Sillasted: isa Henri on kogenud koondislane, ema Triin käib aeg-ajalt veel rannas palli patsutamas, perepoeg Niklas on usin trennipoiss ja väike Rahel alles ootab oma aega.

Foto: Liis Markvardt
Käsipall
13. aprill 2022, 10:54

ÜDINI SPORDIVERD: perekond Sillasted skeemitavad täistuuridel ja hingavad kogu perega käsipalli

Perekond Sillasted elavad ja hingavad käsipalli rütmis: pereisa Henri (33) mängib juba aastaid Põlva Servitis, varasemalt käsipalliliidus vabatahtlikuna toimetanud pereema Triin (37) on nüüdseks pallimise suuremas osas lõpetanud, kuid süda tuksub ikka oma meelisala poole. Lisaks on käsipallipisikuga juba nakatunud ka kuueaastane perepoeg Niklas, ainsana on veel lahtine peaaegu pooleteise aasta vanuse Raheli saatus, kuid vaevalt temagi alast kaugele jääb!

Alustame sellest, kuidas käsipallist läbi ja lõhki imbunud Sillasted oma igapäevast elu elavad. Esmalt viiakse lapsed hommikul lasteaeda ja Triin sõidab Põlvast Tartusse tööle. Henri asub seejärel oma argitööle ehk siirdub kooli, kus ta on kehalise kasvatuse õpetaja. Lõunal, kui perepapa tööpäev lõppeb, on aeg lapsed kokku korjata ja seejärel veedetakse kodus vaba aega, kuigi sellegi sisse mahub käsipalli, sest Henri töötab noortetreenerina. Kui Triin jõuab lõpuks Tartust koju, viskavad abikaasad uksel üksteisele plaksu ja nii üürikeseks kohtumine jääbki, sest Henri siirdub Serviti trenni. Pikemalt saab pere kokku alles õhtul kella poole üheksa paiku, mil pereisa naaseb. Sellesse võrrandisse lisanduvad veel nädalavahetuseti ka Henri mängud!

„Üks skeemitamine ajab teist taga,“ tunnistab Triin.

Edasi lugemiseks: