Julian Nagelsmann.

Foto: REUTERS / SCANPIX
Meistrite liiga
16. aprill 2022, 11:04

Bayerni peatreener: sain pärast meistrite liigast langemist 450 tapmisähvardust

Müncheni Bayerni jalgpallimeeskonna peatreener Julian Nagelsmann teatas, et on pärast Villarrealile kaotatud meistrite liiga veerandfinaali saanud 450 tapmisähvardust.

Bayern kaotas esmalt Hispaanias 0 : 1 ning oli teisipäeval kordusmängus samuti hädas Villarreali kaitseluku lahti muukimisega. See õnnestus 52. minutil tänu Robert Lewandowski meisterlikkusele, kuid Samuel Chukwueze 88. minuti viigivärav viis koondskooriga 2 : 1 edasi Hispaania klubi. Bayerni koosseisu ja staatust arvestades oli see kahtlemata üllatustulemus.

„Olen teadlik, et pean aktsepteerima igalt poolt tulevat kriitikat,“ märkis Nagelsmann reedel, vahendab Hispaania spordileht Marca. „See on normaalne, see on osa tööst. Näiteks [Karl-Heinz] Rummenigge kriitika on miski, millega suudan elada. Aga 450 tapmisähvardusega mitte.“

Paraku pole tegu harukordse sündmusega. „Saan tapmisähvardusi pärast igat mängu, pole vahet, kas võidame või kaotame. Neid tuleb rohkem siis, kui mängime kolme, mitte nelja kaitsjaga. Loen esimese rea ja kustutan kirja. Vahel on mängu toodud ka minu ema, mis on minu arvates liig,“ rääkis Nagelsmann.

Nüüd keskendub Bayerni pealik Saksamaa meistritiitli võitmisele. Mängida on viis vooru, Bayern omab Dortmundi Borussia ees üheksapunktilist edu. Leverkuseni Bayer jääb kolmandana juba 17 punkti kaugusele.