Sergei Zenjov lõi ühe värava ja neli korda vastu posti või latti.

Foto: Stanislav Moškov
Jalgpall
16. aprill 2022, 16:38

Flora küll jätkab täiseduga, aga Zenjov leidis endale postist ja latist ootamatu vastase. „Kas kusagil on kirjas, palju rekord on?“

Mullu Premium liigas teise kohaga leppima pidanud FC Flora on tänavu võitnud esimesest kaheksast mängust kaheksa võitu. Laupäeval alistati 2 : 0 Pärnu Vaprus ja seda vaatamata sellele, et Sergei Zenjovil oli päris must päev.

Zenjov lõi küll ise esimesel poolajal oma kodulinnas Flora penaltipunktilt ette, aga tabas lõpuks lausa kaks korda posti ja kaks korda latti. „Kas kusagil on kirjas, palju rekord on?“ päris ta muigelsui mängujärgselt Soccernet.ee ülekandes ajakirjanikult. „Kunagi ütles treener mulle, et kui sa selliseid sisse ei löö, siis järelikult pole sa seda ära teeninud.“

Kui esimesel poolajal teenis Florale penalti Rauno Alliku, siis teisel poolajal lõi pärnakas oma hooaja viienda ja karjääri sajanda Premium liiga värava. Tänavuse hooaja väravakuningate edetabelit tipus troonib Alliku koos meeskonnakaaslase Konstantin Vassiljevi ja Nõmme Kalju ründaja Alex Matthias Tammega. Kõigil on kirjas viis väravat.

„Kogu aeg võib midagi parandada, aga võit on võit. Peamegi igale mängule täiega tulema, kui tahame meistriks tulla. Aga meil on veel igas momendis midagi, mida parandada,” usub Zenjov.

Vapruse kapten Magnus Villota kinnitas mängujärgselt, et vaatamata järjekordsele kaotusele on ta oma meestega rahul. „Absoluutselt võin uhke olla. Andsime endast parima ja hea õnne korral oleksime võinud ka penalti saada, aga seekord nii. Mängule tulles me ikka põlesime ja tahtsime Eesti parimale tiimile tõestada, et saame neile vastu küll. Ma arvan, et häbisse me ei jäänud,“ teatas Villota Soccernet.ee ülekandes.

Laupäeval peetakse Premium liigas veel kaks kohtumist: kell 17 lähevad omavahel vastamisi TJK Legion ja Tallinna Kalev ning kell 19.30 saab avavile Narva Transi ja Paide Linnameeskonna kohtumine.