Cristiano Ronaldo jõudis järjekordse verstapostini, kuid meeskonda see võiduni ei aidanud. Mis saab järgmisel hooajal?

Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
23. aprill 2022, 17:29

Manchester United sai järjekordse kaotuse. Kas järgmisel hooajal näeme Ronaldot konverentsiliigas?

Pärast Manchester Unitedi 1 : 3 allajäämist Londoni Arsenalile on sisuliselt selge, et 20 Inglismaa meistritiitlit võitnud klubil pole järgmisel hooajal meistrite liigasse asja. Kuigi Euroopa liigas mängimine poleks meeskonnale kuigi ahvatlev, on neli mänguvooru enne lõppu vägagi võimalik, et nad ei pääse sinnagi ning tuleb leppida hoopis konverentsiliigaga. Kas tõesti näeme uuel hooajal Cristiano Ronaldot Euroopa tugevuselt kolmandas klubisarjas, kus mängis mullu sügisel ka FC Flora?

United on Inglismaa kõrgliigas 34 mängu järel 54 punktiga kuuendal kohal. Kuid neist jääb vaid kahe silmaga maha West Ham United, kel on ka mäng varuks. Seitsmendana lõpetamine tähendaks juba järgmisel hooajal konverentsiliigas pallimist.

United on viimasest viies mängust kaotanud kolm ning võitnud vaid ühe – seegi tuli ainult tänu 37aastase Ronaldo kangelaslikule esitusele. Portugallane lõi tabeli punase laterna Norwich City vastu skooriga 3 : 2 lõppenud mängus oma meeskonna kõik väravad.

Ent Unitedi kehva hooaja üheks süüdlaseks võib olla Ronaldo ise? Eksperdid on arutlenud, kas Ronaldo teeb meeskonna üldse paremaks või on hoopis vastupidi: tiim ohverdab end, et Portugali staar saaks särada.

Edasi lugemiseks: