Liverpool FC (punases) niitis Villarreal CFi meistrite liiga poolfinaali avamatšis jalust. Pildil Thiago Alcantara ja Giovani Lo Celso (kollases).

Foto: REUTERS / SCANPIX
Jalgpall
28. aprill 2022, 09:10

JÄRELKAJA | Villarreali mehed tunnistasid, et Liverpool tõmbas neil hinge kinni, kuid lubavad kodumänguks ümber sündida (2)

Liverpool domineeris jalgpalli meistrite liiga poolfinaali avamatši Villarreali vastu algusest lõpuni ja võtab kodustaadionilt kaasa 2 : 0 võidu. Mida arvasid asjaosalised matšist?

Liverpooli peatreener Jürgen Klopp UEFA kodulehe vahendusel: „Oli selge, et pidime jalga gaasil hoidma. Nii, kui Villarreal saab korraks surve alt välja, on nad kohe ohtlikud. Suurem osa ajast saime sellega väga hästi hakkama ja mängisime väga hea mängu.

Meil olid avapoolajal väga kerged jalad. Pidime jääma positiivseks ja hoidma sama meelestatust. Siiani on kõik hästi. Peame reisima Villarreal, kus püüame finaali kvalifitseeruda. Eks näis, kuidas läheb.

Tuleb olla sada protsenti valvel ja õiges tujus, et mängida kordusmatši nagu esimest. 2 : 0 edu on parem seis kui enne mängu oli, aga teame, et me pole veel edasi pääsenud.“

Edasi lugemiseks: