Kiievi Dinamo peab praegu üle Euroopa sõpruskohtumisi. Pildil möödunud nädalal toimunud 2 : 2 viigimäng Zagrebi Dinamoga.

Foto: ANTONIO BAT / EPA / SCANPIX
Jalgpall
4. mai 2022, 15:17

FC Flora võõrustab heategevusmatšis Kiievi Dinamot

Veidi enam kui nädala pärast, 13. mail, näeb Lilleküla staadionil mängimas kuulsat Kiievi Dinamo jalgpallimeeskonda. Kõik FC Floraga peetava heategevusmatši tulud lähevad Ukraina hüvanguks.

„Antud heategevuslik sõprusmäng on meie kogukonna võimalus aidata sõjas kannatada saanud Ukrainat, seega iga pealtvaataja, kes staadionile tuleb ning pileti ostab, annab seeläbi oma panuse,“ sõnas FC Flora tegevjuht Reili Järvalt. „Kogu piletitulu annetame Ukraina toetuseks.“

13. mail kell 19.00 algava Flora ja Kiievi Dinamo vahelise mängu piletihinnad on samas kategoorias Eesti klubi euromängudega. Eelmüügist ostes maksab täispilet 10€ ning sooduspilet (õpilane ja üliõpilane) 5€. Mängupäeval on täispileti hinnaks 15€ ja sooduspilet 10€. Pensionärid ning kuni 12-aasta vanused lapsed pääsevad mängule sisse tasuta. Mängupäeval on staadionil olemas ka annetuskastid, kuhu soovijad saavad jätta meelepärase summa.

Pärast Venemaa sissetungi Ukrainasse läks sealne jalgpall mõistagi teadmata ajaks pausile. Kiievi Dinamo on pidanud viimastel kuudel viis sõpruskohtumist koodnimetuse „Match for peace“ ehk „Matš rahu eest“ all. Esmalt alistati 3 : 1 nii Varssavi Legia kui ka Türgi hiid Galatasaray. Rumeenia klubiga Cluj viigistati 0 : 0, Dortmundi Borussia alistati 3 : 2 ning viimati tehti 2 : 2 viik Zagrebi Dinamoga. Täna õhtul ootab ees mõõduvõtt šveitslaste Baseli klubiga.

Heategevusmängu tõttu lükatakse edasi 14. mail toimuma pidanud Premium liiga kohtumine Flora ja Legioni vahel.