KANGELANE! Meeskonnakaaslane Eduardo Camavinga on hüpanud Rodrygo õlgadele, kelle kaks normaalaja lõpus löödud väravat viisid matši lisaajale.

Foto: AP/Scanpix
Jalgpall
5. mai 2022, 00:38

MAAGILINE ÕHTU! Real vinnas end lootusetuna tundunud seisust meistrite liiga finaali

„Järjekordne maagiline õhtu Euroopa kuningatelt“, võis lugeda hiigelsuurelt plagult, mille Madridi Reali poolehoidjad Santiago Bernabéu staadionile enne meistrite liiga poolfinaali kordusmängu Manchester Cityga lahti rullisid. Tagantjärele targana tuleb tõdeda, et plagu osutuski prohvetlikuks: veel 90. minutil 0 : 1 kaotusseisus olnud Real suutis järele jäänud minutite jooksul esmalt viigistada ja siis ka 2 : 1 juhtima minna. Järgnes lisaaeg, kus löödi veel üks koll ja nii pääses Madridi gigantklubi koondskooriga 6 : 5 mai lõpus toimuvasse finaali, kus neid ootab ees Liverpool.

Manchester City võttis Hispaania pealinna kaasa üheväravalise edu, kui eelmisel teisipäeval saadi kodustaadionil 4 : 3 võit. Vahepeal krooniti Real 35. korda koduliiga võitjaks, kuid pikka tähistamist nad loomulikult endale lubada ei saanud ning seda rõhutas teisipäeval mängueelsel pressikonverentsil ka nende legendaarne peatreener Carlo Ancelotti.

Edasi lugemiseks: