Sisuturundus
23. september 2022, 15:47

Linnapesa ja Kalamaja Pargi uusarendused – vaikne, mugav, turvaline ja praktiliselt Tallinna kesklinnas! Tutvu ka 3D-tuuriga!

Kinnisvara ostmiseks on alati hea aeg – kui ühelt poolt on tegemist investeeringuga isiklikku heaolusse, siis teisalt aitab see ostja jõukust kasvatada. Krauss Kinnisvara asutaja Aleksandr Krausi sõnul on viimasel ajal koduotsijate hulgas eriti populaarseks muutunud just uusarendused.

„Uusarendused on nii insenertehniliselt kui ka arhitektuurselt kaasaegsemad ja mugavamad – kõik detailid on uued ja peensusteni läbi mõeldud. Majad ehitatakse uusi tehnoloogiaid kasutades ning on energiatõhususe klassiga A. See võimaldab elanikel kommunaalmaksete arvelt kokku hoida,“ toob Aleksandr Kraus välja ning lisab: „Viimastel aastatel on ka nõuded ventilatsioonisüsteemidele palju muutunud, tänu millele pääseb korterisse pidevalt õiges koguses värsket õhku. Kõrge ehitusklassi näitajaks on veel põrandakütte olemasolu ning silma torkab ka vannitoa moodsam viimistlus. Arvesse võetakse kaasaegset maailma ning lähedusse luuakse terviklikuks elukeskkonnaks vajalikud objektid, näiteks pargid või mänguväljakud.“

Loomulikult ei saa unustada ka märksa inimlikumat põhjust: korter on täiesti uus ja seal pole enne mitte keegi elanud. Äsja valminud majas on teistsugune hingus.

Kinnisvara puhul on võtmetähtsusega asukoht

Uusarendusi luuakse Tallinna erinevatesse linnaosadesse, kuid kõige populaarsemateks piirkondadeks on viimase aja jooksul kujunenud Kalamaja ja Kristiine. „Kalamaja kätkeb endas ideaalselt piirkonda – boheemlaslikke puitmaju ja industriaalhooneid. Tänaseks on see Tallinna kõige kiiremini arenev linnaosa, mis meelitab ligi loomeinimesi üle Eesti ja kaugemaltki. Kristiine võlub aga roheluse ja oma hubaste tänavatega, mis tekitab piirkonnas erilise äärelinna vaikuse ja harmooniatunde,“ loetleb Kraus põhjuseid, miks on just need piirkonnad võitnud inimeste südameid.

Et kinnisvara ostmisel on kõige tähtsam faktor just asukoht, ongi Krauss Kinnisvara loonud Kalamajja ja Kristiinesse imearmsad kodud: Linnapesa ja Kalamaja Pargi Residentsi. „Need mõlemad projektid on huvitavad, sest asuvad Tallinna hubases ja koduses piirkonnas, kuid samas kesklinnast kõigest 10 minuti kaugusel. Vaikne, mugav ja turvaline,“ osutab Kraus.

Kristiine ja Kalamaja pärlid: Linnapesa ja Kalamaja Pargi Residents

Seoses elektrihindade märkimisväärse tõusuga on inimesed oluliselt hinnatundlikumad. Seega võlub korteriotsijaid tõik, et Linnapesa ja Kalamaja Pargi Residents on A-energiaklassiga (majas on maaküte või õhk-vesiküte, samuti päikesepaneelid.) „Teiseks oluliseks nüansiks on arhitektuur ja paigutus – loome elamiseks mugavad tingimused ja püüame muuta ruumid ainulaadseks. Me ei peatu enne, kui saame ideaalse tulemuse,“ kinnitab Kraus.

Kalamaja Pargi Residentsis ja Linnapesades on viimistlusmaterjalide puhul keskendutud eelkõige kvaliteedile. Tubadesse paigaldatakse ainult kvaliteetset naturaalset tammeparketti ja vannituppa Itaalia plaate. „Näiteks Linnapesades kasutame lisaks tavapärastele tube eraldavatele kiviseintele helikindlat kipsplaadist seina. Uksed valmistatakse eritellimusel ja erinevalt teiste arendajate ustest on need üleni kaetud puidulaastudega ning parema heliisolatsiooni tagamiseks on perimeetri ümber kummitihendid.“

Akendena on kasutusel kolmekordse klaaspaketiga puit-alumiiniumaknad. Lukud on Assa Abloyst ning neid saab avada nii kiibiga kui ka koodiga kaugjuhtimise teel.

Linnapesa kodude 3D-tuuriga saad tutvuda SIIN!

Muuseas, varased huvilised saavad Krauss Kinnisvaralt ka omi boonused:

Kalamaja Park Residents:

- Köök 2000 euro väärtuses on hinna sees (Kraus Köögid)

- Päikesepaneelid katusel

- Suletud hoov

- Toredad naabrid

- Saunaga korterid

Linnapesad:

- Ridaelamuboksid on sissekolimiseks valmis

- Hinna sees on kaks parkimiskohta

- Köök 5000 euro väärtuses hinna sees (Kraus Köögid)

Turul juba 10 edukat aastat

Krauss Kinnisvara slogan on: ehitame head kodud headele inimestele.

„See ei puuduta ainult ehituskvaliteeti, vaid ka keskkonna kvaliteeti. Kindlasti tahaks igaüks meist oma naabreid ise valida... Meie Krauss Kinnisvaras usume, et sõbraliku naabruskonna loomine langeb arendajate õlgadele. Seetõttu suhtume klientide valikusse erilise hoolega,“ kõneleb Aleksandr Kraus.

Krauss Kinnisvara jaoks mängib võtmerolli inimlik element – seega ei koli kliendid lihtsalt uude koju, vaid mugavamasse ja kvaliteetsemasse pessa, kus neid ümbritsevad toredad inimesed.

„Uute majade projekteerimisel konsulteerime olemasolevate klientidega. Meie jaoks on oluline, et klientide ootused ja tegelikkus langeksid kokku,“ lisab Kraus.

Krauss Kinnisvara on turul olnud üle kümne aasta, kuid seni on tegeletud peamiselt väikeste projektidega. Nüüd on silmapiiril uued ettevõtmised, millest suurim ja uhkeim on Priisle tee 22. „180 korteriga elamukompleks asub Pirita ja Lasnamäe piiril kaunis parkmetsas ning piirneb Pirita jõeoru maastikukaitsealaga. Hubane kolmekorruseline maja sobitub hästi sealsesse loodusliku keskkonda. Korterelamutesse tulevad ka äriruumid, mis hoiavad majas ööpäevaringselt elu sees. Ruumiline planeering on tõeliselt mitmekülgne,“ räägib Kraus. Priisle Kodud valmivad 2026. aastal.

Tutvu Krauss Kinnisvara tegemistega ka SIIN!