NÄGU NAERUL: Jürgen Klopp on nüüdsest Bentley uhke omanik.

Foto: AFP/Scanpix
Kõmu
10. mai 2022, 16:04

Klopp vahetas oma vana Opeli enam kui kümme korda kallima iluduse vastu

Liverpooli sakslasest peatreener Jürgen Klopp võib olla üks maailma enimteenivaid jalgpallitreenereid, kuid kuni viimase ajani vuras ta Liverpooli tänavatel Opel Insigniaga, mille hinnaks tema jaoks tühised 29 000 eurot. Ent nüüd on sellega kõik ning Klopp on endale muretsenud masina, mis tema staatusega vägevalt kokku kõlab.

Nimelt on Kloppi nähtud Bentley GT Continentali roolis ehk hinnavahe sakslase eelmise sõiduriistaga on märgatav: antud mudeli eest tuleb Briti saartel välja käia 175 000 eurot.

Samas ei saa väita, nagu näidanuks Kloppi Opeli-armastus seda, et tegemist oleks erilise ihnuskoiga. Asi oli hoopis selles, et alates 2012. aastast oli ta Opeli saadikuks, osaledes Saksmaa autotootja kümnetes reklaamides ja turundusüritustel. Ta uuendas Opeliga lepingut 2017. aastal, kuid ju siis tahtis nüüd natuke vaheldust, et endale Bentley hankis. Seejuures tasub märkimist, et kuigi Briti algupäraga, kuulub Bentley bränd nüüdseks Volkswageni kontserni alla ehk teatud moel toetab Klopp jätkuvalt sünnimaa autotööstust.

Kloppi käe all on Liverpoolil võimalik teha tänavu ajalugu, kui Liverpoolil on võimalus tasku pista neli trofeed. Inglismaa liigakarikas on neil juba olemas, samuti mängitakse Inglismaa karikavõistluste ja meistrite liiga finaalis ning Manchester Cityga lüüakse lahingut ka liigatiitli nimel. Tõsi, pärast nädalavahetusel tehtud 1 : 1 viiki Tottenhamiga läks liigas Liverpooli seis keerulisemaks, sest kolm vooru enne lõppu jäädakse Cityst maha kolme punktiga.