Eelmisel hooajal töötas Kristal Nõmme Kaljus, kust on tänaseks naasnud Tabasalu klubisse.

Foto: Stanislav Moškov
Jalgpall
10. mai 2022, 19:09

„KOLMAS POOLAEG“ | Marko Kristal Levadiaga liitunud 14aastasest pojast: tal on kasulik mõista, milline on profimängija elu

Kuigi Marko Kristal ei ole enam Premium liiga jälgijate jaoks iganädalaselt orbiidil, siis ei tähenda see sugugi seda, et Kristali nimi oleks jalgpallist kadunud. Kaugeltki mitte – aina tõsisemalt rühib tippseltskonna suunas tema poeg Patrik ja Marko ise on leidnud endale südamelähedase ja huvitava projekti Tabasalus.

„Kolmanda poolaja“ saade algab nutirubriigiga, kus Kristal valgustab kõiki teemal „Me oleme oma telefonist liialt sõltuvad“. Väikse hilinemisega saime saatega pihta hakata ja esimese asjana räägib Kristal oma tööst Tabasalus. Võib-olla saame juba suvel kuulda uudiseid, kuidas järgmised Eesti noored piiri taha õnne otsima lähevad.

Seejärel võtame fookuse Kristali 14aastasele pojale Patrikule, kes liitus selle aasta alguses valitseva meisterklubi FCI Levadiaga ja sai esimese asjana osaleda koos peatreeneri Marko Savici ja spordidirektori Tarmo Kingi kõrval pressikonverentsil. Kristal rääkis pikemalt, kuidas Patriku teekond jalgpalli sees välja on näinud ja kinnitas, et ta on praegu arenemiseks parimas kohas. Igapäevaselt väike Kristal noortega ei mängigi ja kogub oma minuteid Esiliigas.

Järgmisena rääkisime, kuidas ka Marko on taas jalgpallisaapad välja ajanud ja pallib koos mitmete teiste endiste tippudega Tallinna Zeniti eest kolmandas liigas. Samas satsis on muideks ka endine suusahüppaja Kaarel Nurmsalu.

Seejärel peatume pikemalt Eesti jalgpalliklubide noortetööl – mis on halvasti ja mida teha, et oleks hästi? Saate lõpus saab vastuse ka üks „Kolmanda poolaja” andunud kuulaja küsimus, et mis värk oli omal ajal Kristalil mulletiga?

Head kuulamist!