Karim Benzema kodu on korduvalt röövitud.

Foto: REUTERS / SCANPIX
Jalgpall
11. mai 2022, 13:19

Albaania politsei arreteeris Real Madridi staari kodu rööviga seoses valitsuse töötaja

Albaania politsei arreteeris oma valitsuse ametniku ja riikliku veekompanii direktori Alfred Prodani, sest peab teda Real Madridi jalgpallimeeskonna staarründaja Karim Benzema kodu röövi eest vastutavaks inimeseks.

Benzema koju on viimaste aastate jooksul mitu korda sisse murtud, kuid Prodani peeti kinni seoses 2019. aasta 27. veebruari õhtul toimunud rööviga. See juhtus ajal, kui peremees pidas Santiago Bernabeu staadionil FC Barcelonaga pallilahingut. Mida vargad ära virutasid, seda Hispaania meediast ei leia.

Prodani arreteerimist palus Hispaanias asuv La Coruña kohus ning selle teostas Albaania politsei koostööd Interpoliga riigi põhjaosas Laçi linnas. Võimalik, et Prodani on seotud veel 40 maja röövimisega alates aastast 2013, kirjutab Hispaania spordileht Marca.

El Periódico andmetel on võimuorganitel Prodani vastu vettpidavad tõendid, ent mees eitab süüd.

Prodani on Albaanias tuntud inimene, sest töötab valitsuse heaks ja juhib riikliku veekompanii Kurbini regiooni (firma nimi on Ujësjellës Kanalizimeve në Kurbin).

Väljaanne Albanian Daily News meenutab, et endine Albaania peaminister Sali Berisha süüdistas Prodanit röövide korraldamises juba aastal 2019.

Mis Benzemasse puutub, siis tema vargad külastasid tema kodu ka tänavu 23. jaanuaril ajal, mil Real mängis Elchega.