Kettagolfiäss Albert Tamm kavatseb järgmised aastad matkaautoga mööda USAd tuuritada ja võistelda. Kahe hooaja vahel saab ta seda hoida Dynamic Discs firma parklas. Vasakpoolsel pildil poseerib ta võrkpallurist kallima Kristiine Miileniga.

Foto: Erakogu, Kristiine Miilen; kollaaž: Õhtuleht
Spordivaria
13. mai 2022, 18:30

Neljakordne Eesti kettagolfi meister vurab matkaautoga mööda USAd ja jahib järgmist triumfi: „Siin võib igas lombis olla alligaator!“

Eesti parim meeskettagolfimängija Albert Tamm (24) ostis aprillis USAsse tuttuue ratastel kodu ja vurab sellega nüüd mööda hiiglaslikku maad võistluselt võistlusele.

Varem rändas ta lennukite ja rendiautodega, kuid selline eluviis tüütas ära. Paki aga iga pühapäev kodinad kokku ja muudkui muretse ega kohvrid ole ülekaalus. Nüüd saab vabalt võtta ja omas tempos toimetada. Pealegi meeldib matkabussiga seiklemine pikas plaanis – Tamme viisa kehtib viis aastat – ka rahakotile rohkem, sest öömaja on prii. Tõsi, spetsiaalsete kämpingukohtade eest tuleks üht-teist maksta, kuid neid on ta siiani vältinud.

Parasjagu on ta omadega Californias, Santa Cruziz, kus algab reedel profituuri Silver Series kategooria etapp Masters Cup. Sinna veeres ta Kansasest üksi, kuid aprillis sai paar nädalat nautida võrkpallurist kallima Kristiine Miileni seltsi. Eriti äge oli, et samasse perioodi sattus Tamme karjääri esimene võit USAs.

Edasi lugemiseks: