Ukrainlanna Elina Svitolina läheb emapuhkusele.

Foto: AFP / SCANPIX
Kõmu
15. mai 2022, 18:01

HURRAA! Tipptennise kuum paar saab lapse (1)

Ukraina parim tennisist Elina Svitolina (WTA 27.) teatas täna sotsiaalmeedias, et saab oktoobris emaks. Lapse isa on Prantsuse tipptennisist Gael Monfils (ATP 21.).

Nad leidsid teineteist aastal 2019 ning abiellusid mullu. Elina võttis küll abikaasa perekonnanime, kuid võistleb jätkuvalt neiupõlvenime all.

„Teadsime Gaeliga üksteist pikka aega, sest osalesime pidevalt samadel turniiridel, aga suhtlesime väga vähe. Ta teadis, et olin suhtes,“ on Svitolina välismeediale rääkinud.

„2018. aasta lõpus läksin sõpradega Pariisi tähistama aastalõputurniiri võitu. Postitasin sotsiaalmeediasse foto ja Gael kirjutas mulle. Kohtusime ega suutnud enam teineteisest eemal olla. See on uskumatu kokkusattumus, et olime samal ajal Pariisis, sest mina elan Londonis ja Gael elab Genfis, kuigi on Pariisist pärit.“

2021. aasta veebruaris teatasid nad, et teevad suhtes pausi. „Kaks sõpra mõistsid, et vajavad isiklikku ruumi, et elada maksimaalselt lõbusat ja täisväärtuslikku elu,“ kommenteeris Svitolina.

Ometi võttis elu sellise pöörde, et paar kuud hiljem tegi Monfils ukrainlannale abieluettepaneku, millele too vastas jaatavalt.

„Minu jaoks on lihtsam kohtuda sportlasega kui kellegi spordikaugega. Pealegi, Gael mõistab mind täielikult. Osaleme tihti samadel turniiridel ja reisime palju koos. Hingesugulase ootamine lõpututel reisidel on väga keeruline. Meie graafik on väga tihe, seega kohtamas käimine on luksus, mida saame lubada väga harva. Aga kui leiame vaba päeva, siis külastame mõnd romantilist linna ja veedame kahekesi aega.“