KORDAMINEK: Agne Kiviselg valas pärast EM-kulla võitmist rõõmupisaraid.

Foto: Kollaaž (Viktor Källberg, EastLabsPhoto)
Spordivaria
16. mai 2022, 11:12

Agne Kiviselg triumfeeris Santa Susannas pikkusekategoorias -169 sentimeetrit

SUUR INTERVJUU | Eesti bikiinifitnessi kaunitari okkaline teekond EM-kullani: olen oma peas endaga jonninud, aga senini võitjana välja tulnud (5)

Hiljuti Hispaanias bikiinifitnessis Euroopa meistriks kroonitud Agne Kiviselg on hämmastavalt sihikindel ja suure töövõimega. 33aastane sportlane on kogenud tõusuteel valusaid tagasilööke ja vahel kibedalt nutnud. „Sel korral aga lahkusin Santa Susannast rõõmupisarais,” lausub pikkusekategoorias -169 sentimeetrit säranud pärnulanna.

Agne räägib oma okkalisest teekonnast siiralt. „Minu edulugu on täiesti ebatraditsiooniline. Enne selle alaga tegelema hakkamist polnud mul võistlusspordiga kokkupuudet olnud,” ütleb sotsiaalkindlustusametis igapäevast leiba teeniv naine, kes kuulus EMiks valmistudes ka Ukraina kriisimeeskonda ning tegeles sõjapagulaste ja nende lühiajalise majutusega Eestis.

„Kõige keerulisem periood oli märtsis, kui lisaks põhitööle kuulusin Ukraina kriisimeeskonda, kes tegeles sõjapagulaste ja nende lühiajalise majutusega Eestis. Need päevad, sealhulgas tööpäevad nädalavahetustel, olid sellised, kui tundus, et aega ei ole enam millegi jaoks, sest töö intensiivsus oli erakordselt kõrge.“

Edasi lugemiseks: