Pärnu Sadam ja Kalev/Cramo selgitavad täna välja meistriliiga finalisti.

Foto: Stanislav Moshkov
Korvpall
17. mai 2022, 14:07

Suure poolfinaalmängu 7 võtmeküsimust: kas Kalev/Cramo loobub pikast koosseisust? Kes on eilsest paremini taastunud? (1)

Möödunud hooajal meistriliiga finaalis ning tänavu Eesti-Läti liiga veerandfinaalis madistanud Kalev/Cramo ja Pärnu Sadam pakuvad täna järjekordse suure lahingu, sest Kalevi spordihallis on laual pääse meistriliiga kullamängudele. Mis on suure lahingu seitse võtmeküsimust?

Kas Kalev/Cramo tõstab nupud ümber ja loobub pikast koosseisust? Esimese kahe mängu järel tundus Kalev/Cramo peatreener Roberts Štelmahers geenius, sest Pärnu tagameestel oli nende pika koosseisu (Martin Dorbek-Tanel Kurbas-Ojars Silins-Kristjan Kitsing-Kamari Murphy) vastu heade viskekohtade leidmisega suured probleemid. Ent Pärnu tagaliini mäng on läinud matš-matšilt aina teravamaks. Kui alguses jäid eelkõige Alterique Gilbert ja Robert Valge rünnakul üsna passiivseks, siis nüüd otsivad nad agressiivselt katete ümber ja taha teravust. Nii jäävad Kalevi natuke kohmakamad-aeglasemad katjad neist poole sammuga maha, keegi tallinlastelt peab abi andma ning nii saavad pärnakad päris häid viskekohti. Lihtne ja loogiline.

Edasi lugemiseks: