Foto: Teet Malsroos
Eesti uudised
25. mai 2022, 10:18

Nõmme linnaosa hakkab juhtima Karmo Kuri (2)

Kolmapäeval esitles Sotsiaaldemokraatlik erakond Nõmme raudteejaamas uut Nõmme linnaosa vanemat, kelleks on senine asetäitja Karmo Kuri. Teisipäeval teatas senini Nõmmet juhtinud Lauri Paeveer, et lahkub ametist perekondlikel põhjustel.

Nõmme praegune linnaosa vanem Lauri Paeveer sõnas sümboolset kogukonna kivi üle andes, et Nõmme linnaosa juhtimine läheb kogenud ja headesse kätesse. „Viimased pool aastat on olnud tohutult põnev ja väljakutseid täis aeg. Rõõm on olnud teha koostööd erinevate organisatsioonide, kogukonna aktivistidega ning ka tööka kollektiiviga linnaosavalitsuses, kes kõik annavad panuse, et meie elu linnaosas veel paremaks muuta. Nõmme linnaosa juhtides olen kohtunud paljude huvitavate inimestega ning saanud panustada mitmetesse erinevatesse ja vajalikesse projektidesse,“ võttis Paeveer kokku oma ametiaja.

Karmo Kuri avaldas lootust, et omades pikaajalist töökogemust linnaosavalitsuses ja olles ka ise nõmmelane toetavad need tööd linnaosavanemana.

„Linnaosavalitsuse avatud suhtlus kogukonnaga on kindlasti üks märksõna, mis aitab piirkonda arenda ja parendada ning kujundada Nõmmet just selliseks nagu siinsed inimesed soovivad. Arenev, roheline, peresõbralik ja avatud Nõmme on minu ja meie kõigi siinsete elanike huvides, mõtetes ja südames,“ rääkis Kuri.

Karmo Kuri elab Nõmmel Pääsküla asumis. Nõmme linnaosa valitsuses töötab ta juba üle 10 aasta ning on täitnud ametikohti alates heakorra spetsialistist kuni osakonna juhataja ja linnaosavanema asetäitjani välja. Karmo Kuri on kaitseliidu Männiku malevkonna aktiivne liige. Tulevase linnaosavanema lemmik transpordivahendid on jalgratas ning rong. Karmo Kuri on abielus ja tema peres kasvab kaks last.