Kelly Sildaru ja temast loodud Barbie.

Video: Promofoto
Talisport
25. mai 2022, 13:13

NAGU KAKS TILKA VETT: kae, milline näeb välja Kelly Sildaru Barbie! (5)

„Nukk on tõesti väga minu moodi – lausa kohkusin, kui esimest korda nägin,“ võtab Kelly Sildaru kokku kohtumise mini-Kellyga ehk temast loodud Barbie nukuga.

„Harjumatu on näha ennast väiksemas versioonis, mis ei liiguta ega räägi. Kõige suurem sarnasus on see, et tal on täpselt minu suusariietus – samasugune kiiver, juuksed, nägu ja loomulikult suusad. Mattel on arvestanud ka mu koostööpartneritega. Nad kasutasid nuku tegemisel originaalbrände ja tegid ise lepingud Factioni, Red Bulli ja Roxyga, et saaksid Kelly nukul logosid kasutada,“ lisas Kelly nukufirma pressiteate vahendusel.

Eelmisel nädalal Sildaruga nukuprojektist rääkides selgitas Kelly, et projekt sai alguse juba mitu aastat tagasi, aga jäi vahepeal soiku. Tema roll nuku sünnis nõudis üpris vähest vaeva: „Ma tegin endast kodus suusariietega pilti. Saatsin neile pilte oma näost, andsin oma pikkuse, pildistasime suuski…“

Sildaru Barbie sündis nende „Dream Gap“ projekti raames, mille eesmärk on innustada noori tüdrukuid püüdlema oma unistuste poole. „Kelly valiti projekti, kuna ta on oma valdkonna tipp. Ta on aastate vältel pidanud ületama hirme ja takistusi ning on sihikindluse, tahtejõu ja rõõmsa meelega parim eeskuju väikestele tüdrukutele, andes neile indu ja tuge unistuste täitmisel,” selgitas. Barbie maaletooja Rimonne Baltic OÜ esindaja Tiina Karjahärm.

Poodidesse Barbie-Kelly kahjuks ei jõua. „Ei, minu nukk on üks ja ainus, aga see on juba lähitulevikus kõigile huvilistele vaatamiseks väljas,“ ütles Sildaru.