Sisuturundus
1. juuni 2022, 10:15

Rahaasjad mugavaks ja läbipaistvaks, aga kuidas?

Creditea äpp koondab igapäevased rahaasjad mugavalt ühte keskkonda. Kasutaja saab endale avada konto, taotleda lisaraha ning deebetkaarti, mis on sobiv maksevahend kõikjal maailmas. Uuendusliku Crediteaga on finantsasjad lihtsad, läbipaistvad ja turvalised.

Creditea pikemat tutvustust saad lugeda siit.

Creditea on välja töötanud IPF Digital, mis tegutseb Baltikumis, Austraalias ja Mehhikos. Ettevõte on noteeritud Londoni börsil, mis tagab kvaliteedi, läbipaistvuse ja usaldusväärsuse. Eesti on teine riik, kus uus mobiilne rahakott ja selle juurde kuuluv rakendus Creditea turule tuuakse. Lätis on see samm juba astutud ja toode kasutajate poolt hästi vastu võetud.

Finantsteenustele mugav ligipääs

„Täna ootab tarbija paindlikke ja turvalisi finantstehnoloogilisi lahendusi, mis kohaneksid tema vajaduste ja võimalustega. Täpselt selle mõttega olemegi Creditea turule toonud,“ tutvustas IPF Digitali Eesti tegevjuht Kristi Saaremets uuenduslikku lahendust ja lisas: „Meie soov on teha igapäevased rahaasjad võimalikult lihtsaks.“

„Creditea on mugav finantsimisvahend, mis suurendab ligipääsu finantsteenuste ladusale ja läbipaistvale kasutamisele,“ selgitas Kristi Saaremets. Creditea kohta sobib hästi võrdlus digitaalsest rahakotist, mis koondab igapäevase rahaasjadega ümber käimise ühte mugavasse rakendusse.

Creditea kasutamiseks tuleb äpp alla laadida, enda isik tuvastada ja kasutajaks registreerida ning valida teenused, mida kasutada soovitakse. Võimalik on luua digitaalne konto koos deebetkaardi või krediidikontoga, samuti mõlemaga korraga. Ühendades Creditea Mastercardi oma personaalse krediidiga, käitub see analoogselt krediitkaardiga. 

Parimad võimalused kliendile

Kui tavapäraselt tellivad krediidi- ja finantsasutused suured arendustööd taoliste rakenduste välja töötamiseks IT-firmadelt, tegeleb IPF Digital uute digitaalsete võimaluste ja tehnoloogiate arendamisega enda ettevõtte siseselt. „Meil on pikaajaline sektori tundmise kogemus, teame hästi oma klienti ja tema vajadusi ning suudame pakkuda tänapäevaseid uuenduslikke lahendusi. Creditea arendusse olemegi kaasanud oma pikaajalise kogemuse FinTech sektorist ja koondanud parimad võimalused kliendi jaoks,“ rääkis ettevõtte tegevjuht.

Isikutuvastus tehakse Creditea rakenduses läbi Onfido AI lahenduse, mis on sarnane Eestis tuntud ükssarviku Veriff teenusele. Onfido on samuti globaalsete juhtivate finantsasutuste partner, tagades maailmatasemel tehnoloogia abil isikutuvastamise turvalisuse, mida kasutavad näiteks nii VISA kui ka Microsoft.

Tasuta deebetkaart suveks

Seetõttu toimubki konto avamine digitaalselt ja võtab vaid paar minutit. Deebetkaart väljastatakse suve lõpuni tasuta ning seda saab kasutada nii enda rahaga kui ka krediiti taotledes. Vajadusel saab raha välja võtta ükskõik millisest panagaautomaadist ning Eestis on see ilma lisakuludeta.

Creditea rakendust ja pangakaarti ehitades on IPF Digital esmatähtsaks pidanud läbipaistvust nii hinnastamises kui nende toimimises.

Kiire ja turvaline krediidi taotlusprotsess

Creditea äpi turule toonud IPF Digital on esimene krediidiandja Eestis, mis on liidestanud infosüsteemi Maksu- ja Tolliameti (MTA) poolt pakutava füüsilise isiku maksuandmete X-tee teenusega ning Riigi Infosüsteemi Ameti nõusolekuteenusega.

See võimaldab teha kliendi nõusolekul kiireid päringuid MTA andmebaasi, kust saadavate andmete alusel on Crediteal võimalik kiirelt ja turvaliselt langetada vastutustundlikke laenuotsuseid.

Creditea äpp toob uue alternatiivse ja kasutajasõbraliku lahenduse igapäevaste rahaasjadega ümber käimisel. Lae endale Creditea app SIIT.

IPF Digital on Eestis litsentseeritud laenuandja, mis tegutseb tarbijakrediidiäris. Ettevõttel on tütarettevõtted Lätis ja Leedus, samuti Mehhikos ja Austraalias. IPF Digital kuulub Euroopa ühe juhtivama tarbijakrediidi ettevõtte International Personal Finance Plc Gruppi.

Tähelepanu, tegemist on finantsteenuse reklaamiga.

Tutvu tingimustega Creditea.ee ja pea nõu asjatundjaga 6119090.