Sisuturundus
27. mai 2022, 11:50

Ülipopulaarne Hollandi jalgpallilaager jõuab Eestisse ka sel suvel!

Endise Ajax Amsterdami noorteakadeemia treeneri ja tehnilise konsultandi Eddie van Schaicki poolt juhitud jalgpalliharidust ja -koolitust pakkuv organisatsioon Football Education for Life ja RS Soccer Agency korraldavad juba neljandat suve järjest Eestis Hollandi Jalgpallilaagri. Seekord 12.-14. juulini Tabasalus.

Koos Eddie van Schaickiga reisib Eestisse ka Arnold Mühren, endine tippmängija, kes on tulnud Hollandi koondisega Euroopa meistriks aastal 1988, võitnud Amsterdam Ajaxiga Hollandi meistritiitli, karika ja UEFA Meistrite Liiga, Manchester Unitediga Inglise FA Cup’i, Ipswich Towniga UEFA karika. Elav legend.

Hollandi jalgpallilaager on 3-päevane linnalaagri tüüpi noormängija tehniliste oskuste arendamisele keskenduv jalgpallilaager, milles on palju aktiivseid ja intensiivseid treeninguid, individuaalsele sooritusele keskenduvaid harjutusi, võistlusmomenti, teste ja lõbusaid mänge.

Igale noormängijale antakse tema soorituse kohta ka personaalset tagasisidet. Loomulikult sisaldab iga laagripäev endas ka korralikku lõunasööki, vahepalasid ja spordijooki. Tänaseks on laagrisse ennast registreerinud juba noori üle Eesti, lisaks ka Rootsist, Norrast, Belgiast ja Ukrainast.

Ideaalne võimalus treenida igapäevasest erinevas keskkonnas, leida endale uusi sõpru, omandada uusi oskusi ning jalgpallialaseid teadmisi.

Hollandi jalgpallilaager on noorele Eesti jalgpallurile suurepärane võimalus teha kord aastas trenni täpselt samamoodi nagu näiteks Amsterdam Ajaxi noorteakadeemias.

Laagrisse on oodatud aastatel 2009-2015 sündinud noormängijad (sealhulgas tüdrukud), sõltumata klubilisest kuuluvusest, kes ei karda teha trenni ja on valmis paremaks jalgpalluriks saamise nimel vaeva nägema.

Osalejate arv on laagri kõrge kvaliteedi nimel piiratud. Registreerimise viimane kuupäev on 30. juuni või kuni kohti jätkub.

Laagri töökeeleks on inglise ja eesti keel, sest Hollandi treenereid assisteerivad Tabasalus kohalikud treenerid.

Lisainfot laagri kohta leiab ja laagrisse registreerida saab SIIN!