Mängupäeva hommikul sai meistrite liiga karikat katsuda Aivar Pohlak. Kas õhtul tõstab selle taeva poole Jordan Henderson või Marcelo?

Foto: Rasmus Voolaid
Jalgpall
28. mai 2022, 16:47

ÕL PARIISIS | Üle 23 aasta taas lennukipardale astuv Aivar Pohlak: lendamise lõpetamine ja lambavesti kandmine aitasid mind põhjast välja (4)

Aivar Pohlaku viimane lennureis leidis aset eelmisel sajandil. Viimaseks jäänud aastal lendas ta maailma risti-rästi läbi lausa nii palju, et 365 päevaga tuli õhku tõusta enam kui 170 korda. Tänavu ähvardab 23 aasta pikkune seeria läbi saada, sest Pohlakul on plaan Katari MM-finaalturniirile minna lennukiga.

Õhtuleht kohtus Pohlakuga Pariisis kaheksa ja pool tundi enne tänavuse hooaja meistrite liiga finaali lõppu. Kuigi viimastel aastatel pole Euroopas autosõite eriti ette tulnud, siis selliseid vahemaid on ta endiselt harjunud läbima autoga. Aga Katari tuleb ilmselt ikkagi minna lennukiga. „Selle üle oli terve diskussioon, naljaga pooleks isegi FIFA tasandil. See on tavapärane. Kui ma eile õhtul hotelliuksest sisse astusin, siis kümme esimest inimest küsisid fuajees, et kas ma tulin ikka autoga. See on oluline teema. Korra oli mõte, et räägiks Iraagi jalgpallijuhtidega läbi, et läheks autoga, aga praegune plaan on minna lennukiga.“

Edasi lugemiseks: