Eesti Olümpiakomitee tunnustas medaliste ja nende treenereid.

Foto: Karli Saul / EOK
Spordivaria
31. mai 2022, 19:54

GALERII | EOK tunnustas 2021. aasta medalivõitjaid

Eesti Olümpiakomitee tunnustas pidulikul tänuvastuvõtul 2021. aastal rahvusvahelistelt tiitlivõistlustelt rekordilised 191 medalit võitnud sportlasi ja nende treenereid.

EOK president Urmas Sõõrumaa tänas oma kõnes sportlasi ja nende treenereid, kes nõnda võimsate tulemusteni jõudsid.  „Suur-suur aitäh teile kõigile, mida te olete Eesti eest ja Eesti nimel teinud ning oma saavutustega näidanud, kui suur sisu meil on. Te olete ühed vahvad Eesti saadikud!“ lausus Sõõrumaa.

Vastuvõtule olid kutsutud nii olümpia- kui ka mitteolümpiaaladel maailma- ja Euroopa meistrivõistlustelt 2021. aastal medaleid võitnud täiskasvanud ja noorsportlased oma treeneritega. Mõistagi tähistati ka olümpiamedalite võitmist Tokyo olümpiamängudel.

Teiste seas osalesid üritusel näiteks MMil hõbemedali ja EMil kuldmedali võitnud maadleja Epp Mäe, EMil pronksmedali võitnud paarisaerulise neljapaadi liikmed Jüri-Mikk Udam, aasta noorsportlane, lühiraja EMi hõbemedalist ja juunioride EMil täiskomplekti medaleid võitnud ujuja Eneli Jefimova, juunioride MMil hõbemedali võitnud kergejõustiklased, mitmevõistleja Pippi Lotta Enok ja tõkkejooksja Anna Maria Millend, juunioride MMil kuldmedali ja pronksmedali võitnud freestyle-suusataja Henry Sildaru.