Henri Drell saab Atlanta Hawksile näidata, mis masti mehega tegu on.

Foto: Teet Malsroos
Korvpall
2. juuni 2022, 13:10

NBA klubi kutsus Henri Drelli oma oskusi näitama

Korvpalliliiga NBA tänavuse draft'ini on jäänud täpselt kolm nädalat. Tiimid seavad selleks usinalt atra ning näiteks Atlanta Hawks kutsus pundi mehi oma oskusi näitama. Reedel on üks kuuest korvpallurist, kellega Hawks lähemat tutvust teeb, ka meie mees Henri Drell.

Lisaks Drellile osalevad Hawksi reedesel draft'ieelsel treeningul Teddy Allen New Mexico ülikoolist, JD Davison Alabama ülikoolist, Malik Osborne Florida ülikoolist, Davion Warren Texas Tech ülikoolist ja itaallane Matteo Spagnolo, kes mängis lõppenud hooajal Cremona Vanoli meeskonnas.

Drell alustas lõppenud hooaega Pesaroga Itaalia kõrgliigas, kus kogus seitsme mänguga keskmiselt 1,7 punkti, 1,3 lauda ja 0,4 korvisöötu. Itaaliast liikus ta aga NBA tütarliiga staatuses olevasse G-liigasse, kus sai Windy City Bullsi eest kirja 28 mängu ja keskmiselt 5,3 punkti, 3 lauda ja 1,1 korvisöötu.

Atlanta Hawks on ammustel aegadel (täpsemalt 1958. aastal) kroonitud korra ka NBA meistriks. Tänavu jõuti küll play-off'i, kuid juba avaringis tuli neil tunnistada Miami Heati 4 : 1 paremust.