Pildil olev naine ei ole selle artikliga seotud.

Foto: AFP / SCANPIX
Kõmu
12. juuni 2022, 20:06

Inglismaa jalgpallikoondise mängija pettis elukaaslast prostituudiga (4)

Inglismaa meeste jalgpallikoondise mängija armus lõbutüdrukusse, kuid jäi elukaaslasele petmisega vahele.

The Sun ei avalda jalgpalluri nime, kuid kirjutab, et tegemist on Inglismaa koondises ning Premier League'i klubis mängiva mehega. Tabloidi andmetel maksis mees blondide juustega eskortneiule seitsme kuu jooksul 35 000 naelsterlingit (umbes 41 000 eurot), et too oleks võimalusel alati saadaval.

Lisaks olla jalgpallur kulutanud 20 000 naela kingitustele ja hotellitubadele.

Vutiässa pruut hakkas kahtlustama, et midagi on valesti, kui mees hakkas hilja koju jõudma ning telefoni varjama. Kord olnud tal lausa võõra parfüümi lõhn küljes.

Naise kahtlused said kinnituse, kui jalgpallur jättis duši alla minnes telefoni valveta ning ta leidis sealt vastava sisuga sõnumeid ja pilte. Pruut kurtis sõbrannadele, et mees „sai li*silt pilte samal ajal, kui ta lastega mängis“.

Mees tunnistas patu üles ja pidi vihase naise soovil paariks päevaks kodust lahkuma. The Suni viimaste andmete kohaselt on naine nüüdseks valmis mehele, kes on varemgi prostituutidega vahele jäänud, andma viimase võimaluse. Aga jalgpallur peab Snapchatis asukohateabe sisse lülitama, et naisel oleks ülevaade, kus mees on.