Poliitika

MIS ON KAALUKEEL? Asjatundjad annavad teada: millal saab öelda, et ukrainlased on selle sõja võitnud? (7)

LISA KOMMENTAAR

jurakk17. juuni 2022, 08:16
Eks ta ole! Tänase seisuga on ründajatest 600 000 võitlejast : venelased 33%, ukrainlased donetskist ja luganskist 66% Võta saa kinni, kes kellega sõdib!?!
e.16. juuni 2022, 11:33
Vasakäärmuslikud eksperdid jäävad ikka vasakäärmuslasteks. Venkud kopeerivad Talvesõda kohati 1:1-le. Lugege Vassili Sokolovi "Talvesõja saladusi", siis näete. Klassikalist võitu ukrainlastele muidugi ei terenda. Esmane kaitsevõit on neil tinglikult käes nagu Soomelgi, kuid isegi alandlikke soomlasi ähvardatakse taas sõjaga. Stalin oli sunnitud sõlmima 1940-l rahu, sest valmistus Lääne-Euroopa ründamiseks. Adolf tegi oma halvasti relvastatud väega õnneks hädakaitse-ennetusrünnaku Stalini hambuni relvis hiigelarmee vastu ja 1/2 Euroopat pääses.
Küsimus suurele ringile.16. juuni 2022, 06:56
Kelle initsiatiivil ja kelle poolt esimest korda pommitati 2.juunil 2014 Luganski kesklinnas tsiviilisikuid , oli hukkunuid ja vigastatuid. Ja selle piirkonna tsiviilobjekte ja infrat on pommitatud 8 aastat. Eriti intensiivselt käib praegu Donetski hävitamine rakettidega distantsilt. Vastus on, et Kiievi riigipöördelise võimu korraldusel regulaararmee poolt. Ja käsuandjad olid Turtšõnov, Avakov, Porošenko, Jatsenjuk.
Soomlane15. juuni 2022, 22:36
Issand, kui meie hulgas oleks olnud selliseid kangelasi nagu sõjaajaloolane Kõpotin, oleks Soome hõlpsalt võitnud kogu Nõukogude Liidu ja Liitlased nii Talve- kui Jätkusõjas, ega oleks jäänud vene ja tema liitlaste puudliks. Noh, mis parata.
Vene trollid eesti meedias!15. juuni 2022, 20:09
pole kahtlust kelle tellimusel see artikel on kakku pandud.
Kas palju joonud?15. juuni 2022, 22:52
Et kõikjal vene trollid viirastuvad? Üle aegade kah üks asjalik ja reaalsust arvestav ning arutlev artikkel. Praegune seis venemaa vastaste sanktsioonidega un ummikus, kuid keegi ei julge seda tunnistada. Venemaa teenib, tänu kütuste kallinemisele tunduvalt rohkem, kui ta jõuab sõjaks ära kulutada. Sanktsioonid annavad hoopis euroopa majandusele tugeva kabjahoobi.
ja15. juuni 2022, 18:32
Kui nii siis võtame eeskuju muidugi kui see võimalik aga vaevalt kuna oleme liialt väike inimesed on kahes leeris ja vaevalt selle ühe leeriga arvestada saab.Nagu kord juba oli.Kes põgenesid,kes olid nõukogude võimu poolt ja kes läksid metsa ja kes vaikisid tervelt 50a ja siis olid küll kõvad mehed kui iseseisvusime.Ja nii seekordki kui peaks millalgi meieni see jõudma mis praegu Ukrainas.